SuperShadow yollarda(780km)

13 Haziranda Elazığ'dan Ankara'ya dönüş yolunu sevgili arkadaşım Çeto'yuda artçım olarak alarak 20:00 da yola çıktık.Yolların bozukluğu ve Çeto'nunda alışkın olmadığı bu yolculuk çok sık molalar vermek zorunda kalmamıza ve sırasıyla Malatya,Darende,Gürün derken sabahın ilk ışıkları vurduğunda yolun tamamen stabilize olmuş tek şeride düşmüş olduğunu görüyoruz.Ve ilk fotoları burada çekiyoruz
PICT0138.jpg

Yorgunluğumuz her şekilde belli
PICT0139-1.jpg

PICT0139.jpg

Çeto amcam daha fazla tabi
PICT0136.jpg

Yola çıkmadan son bir kare
PICT0140.jpg

Uzun süre yol çalışması yapılan yolları geride bırakarak erciyes dağını görüyoruz
PICT0141.jpg

Bir kaç karede burada çekilerek...
PICT0146.jpg

PICT0145.jpg

PICT0143.jpg

yola çıkıyoruz
PICT0142.jpg

Kayseri giriş tabelasında çekilen fotoların ardından
PICT0153.jpg

PICT0151.jpg

Çevre yolundan yolculuğumuza devam ediyoruz.Mola üstüne mola derken yorgunluk sonucu foto çekmeyi bir türlü akıl edemiyoruz.Kırıkkale tabelasını görünce aklımıza geliyor tekrar resim çekmek ve son fotolarımızı burada çekiyoruz
PICT0155.jpg

PICT0154.jpg

Ankara'ya özlediğim aileme evime kavuşuyor Çeto'yla akşam yemeğinin ardından ayrılarak bir seyahati daha kazasız belasız bitiriyoruz.

Son düzenleme:
Selam
zorlu bır yolculuk sızı beklıyor
kazasız belasız sürüşler...:)

batuhan35 teşekkür ederim arkadaşım bundan sonra sırada lüleburgaz var inşallah bundan öncekilerde pek kısa geziler değildi en fazla 3500km akdeniz ege turunda yaptım ondan sonrada zaten gerisi geliyor işte zamanla

Bende kısa mesafe gezıler yapıyorum
sıtede benı tanıyan arkadaslar bılırler
artcı ıle yolculuk cok daha zor Allah kolaylık versın
yenı resımlerı beklıyoruz...:cat:

buda benden...:)

grnt014lu1.jpg

p1010042mu1.jpg

Son düzenleme:
her zaman valla bu sefer arkadaşda ank işi oldugu için gelecekti birşey diyemedim beraber bir yolculuk

yelken_786,paylaşım için teşekkürler. :cat:
Arka teker lastiğinin değişim zamanı gelmiş dikkat et. :bounce:

hocam lastikde sorun yokda yollarda acayip sorun var resimdede dediğim gibi kamyon tekeri gibi çıkmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper bir performans denemesi olmuş
hem sizler hem de motor için.
2 kişi 760 km dile kolay gibi gelse de gerçekten zorludur,
üstelik tek sürücü.diyecek fazla bir sey kalmıyor.
sizleri tebrik ediyorum.

savaskayan teşekkür :bounce:ederim uzun yol çok zevkli ne kadar km büyük olsa insan o kadar zevk alıyor
cakalaz yok arkadaşım erciyes dağının ta kendisi ağrı dağını görmek kısmet olurmu bilmiyorum ama her gittiğim yeri paylaşırım buradan :)

hep derım bu gıbı gezılerde benı eksık etmıyıceksın arkadaş
ya benzıs olurmu

motorlarınıza ve gönlugunuze saglık

::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Forumdan Uzaklaştırıldı
hep derım bu gıbı gezılerde benı eksık etmıyıceksın arkadaş
ya benzıs olurmu

motorlarınıza ve gönlugunuze saglık

::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

bizim bütün gezilerimizin onur konuğusun sen Ahmet kardeşim.
Yelken de Burgaz'a geliyor zaten

valla abi motorun tık demeden okadar km gelmiş olması çok güzel bişey ayrıca artçıyla beraber olması da takdire şayan. o kadar yolu sanki kendi motorumla ben gelmişim gibi hissettim birden :) gittikçe daha çok seviyorum shadowumu :)

rafel neden olmasın savaskayanın dediği gibi Burgaz'a geleceğim o zaman kısmetse beraber bir tur yapma şansımız olur
shadow slx evet uzun bir yol gibi geliyor ama bundan öncede 3500km yol yaptım şehirler arası tatil gezisi olmuştu ve hiç bir sorun yaşamadım MAŞALLAH sıkıntı yok yani sende mutlaka denemelisin:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
rafel neden olmasın savaskayanın dediği gibi Burgaz'a geleceğim o zaman kısmetse beraber bir tur yapma şansımız olur
shadow slx evet uzun bir yol gibi geliyor ama bundan öncede 3500km yol yaptım şehirler arası tatil gezisi olmuştu ve hiç bir sorun yaşamadım MAŞALLAH sıkıntı yok yani sende mutlaka denemelisin:wiinkk:
buraya yazıyorum.

2VFMM motorlar bir süre sonra"en dayanıklı Çinliler" diye anılacak:)

darısı bizim başımıza

valla baba özendirdin şimdi beni..darısı benim keeway in başına:)

savaskayan dostum biraz zaman var dediğim gibi haklısın...
rebel_one arkadaşım denediğin zaman çok zevk alacaksın seninde yol raporlarını bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar