benim söylemeye çalıştığım olay cc'leri bir olsada farklı katogarideki motorları kıyazladığınızı söylemek istedim.
1. mondial
goruntüsü oldukça gösterişli üstelik. uğur garantisi getiriyor bende ilk çıktığında bu motoru istiyordum ve baya bir araştırdım. motorra sadece 1 kere bindim ve notumu ozaman verdim. görüntü için alınma bu motor o titreşim ile 100 km. git sonra bütün gün dinlenirsin üstelik sonhızıda 120 falan.(tabi bunların hiçbri hız amaçlı motorlar degiller ancak yinede önemli bir konu. hacımleri aynı olabilir ama güçleri bir değil. üstelik bi arkadaşım bunun servisini yapıyor. ve orda hergün bu motorların arızalarını görüyorum ancak biraz geçte olsa sorunu çözüyorlar. ek olarak bu motorun benzinliki baya büyük görünüyor hatta BMW'nun buna benze bir modeli var. ancak o 1100cc falan
2. Grand Eagle 250
bu motor'un şasi ve motoru birebir kanunininki ile aynı hatta motoru mctninki ile aynı. sadece süslemesi farklı.
ve bu motorun bu konu ile akalası olduğunuda sanmıyorum başlığa bakabilirsiniz.
neysa çok önemli değiller.
motor birebir aynı olduğu için titreşimide aynısıdır.muhtemelen.
üstelik bu marka pek tutlan veya yanlış olmasın tanınan bir marka değil ki bu kötü bir durum. bir süre sonra, harput gibi ortadan kaybolabilir.
başka bir bilgiye sahip değilim.
3 Super Shadow
diğerlerinden en büyük farkı v-motor olması ki bu büyük bir fark. ve tarzıda kesinlikle daha farklı. bir clasic değil öncelikle. görüntü olarak hem clasic hem modern hemde agresif kullanıma yatkın. motorun ince olduğu nelitmişsiniz motor ince değil benzin deposu ince sadece ve bu incelik diğerlerinden yine farklı. Komik bir örnek vereyim. diğer motorlar 40 ytl gibi bir fiyata dolarken. bu 20 ytl'ye doluyor.

aska lastiği kesinlikle ince değil diğerleri ile birebir aynı. ön tekeri ince sadece oda birçok kaliteri ve hatta racing modellerin bile öyledir. yere tutunması daha iyi olur ve sürtinme daha az olur buda bir + özelliktir.
daha çok yazmak isterdim ancak tek söylemeye çalıştığım kıyaslama yaptığınız motorla çok farklı.