Supermoto

Ben kıyamıyorum benim çocuğa... Öle el oğluna veremem, gözümün önünden ayıramam :)

Yalnız semt içinde, trafikte filan kullanmak için, hafta sonları da arada bir hoplayıp zıplamak için ucuzundan doğru 125'lik bişiler almak fikri feci kurcalamaya başladı kafamı :)

Alalım sana benim bindiğim KTM'i ?

Bari ben de bunu sorayım bir, ankaradaymış;

Yapılı DR-Z 400

Bilen var mı bu motoru? (bu soru beni uyuz ediyor ama alternatifini de bulamadım henüz :) )

Mahalle benim mahalle ama bu aleti görmedim ben hiç ne dışarıda ne yokda :silent: yalnız galeriye benziyo fotorafın çekildiği yer anıtkabirin o tarafta galeriler var orda olabilir motor bakmak lazım.

Yahu bu DRZ'nin altında yazan "geniş jant" ne demek?

Bilmiyorum ama bildiğin geniş jant demek olabilir. Sadece görüntü amaçlı lastiklerin daha geniş jantlara oturtulması ile yada geniş jant'a uygun lastik kullanılarak yapılıyordur. Sanırım daha güçlü görüntü veriyor olabilir. Aklıma tekerleri dışa çıkartılmış 80~90'ların VW-Golf ler geldi.

Bu arada hangi DR-Z den bahsediyoruz? Genel mi? :)

Bilmiyorum ama bildiğin geniş jant demek olabilir. Sadece görüntü amaçlı lastiklerin daha geniş jantlara oturtulması ile yada geniş jant'a uygun lastik kullanılarak yapılıyordur. Sanırım daha güçlü görüntü veriyor olabilir. Aklıma tekerleri dışa çıkartılmış 80~90'ların VW-Golf ler geldi.

Bu arada hangi DR-Z den bahsediyoruz? Genel mi? :)

yok senin verdiğin ilandan bahsediyoruz ya ben dikkat etmemişim ama ilanı galeriden vermişler zaten fotoraflardan yorum yapmıştım dediğim yerden ilanı vermişler anıttkabir girişinden haberin ola git bi dolaş gör istersen ben geçersem bakıcam zaten aklımda..

yok senin verdiğin ilandan bahsediyoruz ya ben dikkat etmemişim ama ilanı galeriden vermişler zaten fotoraflardan yorum yapmıştım dediğim yerden ilanı vermişler anıttkabir girişinden haberin ola git bi dolaş gör istersen ben geçersem bakıcam zaten aklımda..

Tamam ben de geçersem bakarım, haber ederim. Bence motoru iyi bir temizleyip cilalamışlar. O yüzden ben bakınca çok bişey anlamam. Teknik aksamına baktırmak lazım.

Sanki motoru almaya gidiyoz :)

kanımca o husaberg tırt olmus gibi geliyor bana idareten toplayıp satısa hazır hale getırılme ıhtımalı cok gıbı geldı o ılanda bayagıdır var benım bıldıgım ama yınede bıraz masrafla canavara donusabılecek olduguda gercek :)

Başka bir Husa vardı, o temiz görünüyordu. Baktım da satılmış sanırım o.
Ama Husaberg'lere ayrı bir güveniyorum. KTM adı altında çok ciddi motosikletler yapıyorlar.

askerlik bitti, döner dönmez bakmaya başladım supermotolara, e havalarda düzelmeye başlar yakında. ne alsam ne alsam (bütçe= 11.000 civarı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xt varmiş madem onunla devam et fikrimce 660x olsa simdi kötü mü olurdu dostum: )

o imza biraz eskiymiş düzelttim bende, xt125 i askere gitmeden önce sattım zaten itiraf etmek lazım yetersiz geliyodu artık

mondial supermoto 250 diğer bir adıyla shineray güzel bir alet tavsiye ederim

ben şahsen hergün işe gidip gelmek için kullanıorm motorumu.. haliyle yakıta çok önem veriyorum.. onun için kawasaki klx 250 sf modeli adını street fighter dan alıyor.. şehir içi için çok ideal.. senin bütçene de çok uygun arkadaşım... torku 600 lere göre tabiki düşüktür ama küçümsencek bir makina değil.. benimde almak istediğim motordur..

Lc4 safkan bir makina.Güçlü hafif.Karbüratörlü katır gibi sağlam.Zangır zangır titrer.Temiz bir tane ile atla zıpla.Tak sök .Egzos koy ortalığı inletsin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar