Supermoto

Bayram girdi araya, yazamadım...Ama tüm paylaşımları okudum. Resimler güzel GTi King :cat: (Hayırlı bayramlar buarada SM)

Döncem ben sizeee...:p

beyle bana tavsiye edebileceginiz min 20 bg lik moto kelle motor lazım hangi mark modellin motorunu tavsiye edersiniz bazı sebeblerden oturu motoru satmak ıstemıyorum o yuzdende motoru daha kuvvetlı bir motorla change yapmal ıstıyorum bana hangi motoru tavsiye ederslnlz

sahibindeni kovala ucuza 2 zamanlı plakasız bi cross denk getir 20 beygire gerek bile yok bence ;) hatta param olsa 1500 liraya bi kawasaki war 125lik ama durum müsait değil işte.

Son düzenleme:
2 zamanlı ıstemıyorum bır zamanlar dt 125 kullandıgım ıcın onun egzosundan cıkan koku vede yag olayıyla ugrasmak ıstemıyorum acıkcası

zevk meselesi işte :) ama yüksek cc tek silindirin sesi de bi başka güzel hele hele performans egzozu varsa :)

aynen 2 zamanlının performans olayı guzelde ses vede o yag olayı mahvedıyor 2 kısı bınınce ama ek sılındırde guzel bırde saglam bı makıneyse egzostda performans egzosu ıse gazı bırakınca ufak patlama seslerı cıkınca bayılıyorum :)

Ben bu motoru alırım biliyon mu!! Yerim ben bu motoru... Nasıl olmuşsa fiyatı iyi olmuş, tabi satıcının dedikleri doğru ise..

İşte ben satıcının dedikleri konusunda şüpheliyim. Yani bu motosikleti bayağıdır görüyorum. Sıkı bir motosiklet, performanslı ve bu sebepten çabuk bitebiliyor. Yani motor ömrü çok uzun olmayabilir ve bu cihazın yarışta kullanılmış olma ihtimali yüksek.

Var mı tanıyan eden?

Yarışta kullanılmış fekat sıfırlanmış parçaları tamir edilmemiş ilanda öle bi detaydan bahsetmiş sahibisi bu aletlerin yakıtı nedir motor ömrü nedir vs gibi bilgisi olan varmı acaba? ankarada sadece 1 tane gördüm ben bu aletten oda süpermoto değildi o denli de az piyasada parca sorunu varmıdır dstribitörü kimdir vs??

gerçi ben KTM alıcam hıh :santa: sen husabergle ile takılabilirsin no proplema :p

Vaayy... Hayırlı olsun ağa...

Len, ne zaman motor aldın sen? Senin mi yoksa şu geçen seferki reyzik gibi bişi mi?

Yakın bir arkadaşımın motoru ama istediğim zamanlar bende kalıyor, benim gibi birşey müdür. Değiş tokuş etmiştik kullandım biraz da şimdi yine DragStar'ı aldım geri :)

Bari ben de bunu sorayım bir, ankaradaymış;

Yapılı DR-Z 400

Bilen var mı bu motoru? (bu soru beni uyuz ediyor ama alternatifini de bulamadım henüz :) )

Yakın bir arkadaşımın motoru ama istediğim zamanlar bende kalıyor, benim gibi birşey müdür. Değiş tokuş etmiştik kullandım biraz da şimdi yine DragStar'ı aldım geri :)

Ben kıyamıyorum benim çocuğa... Öle el oğluna veremem, gözümün önünden ayıramam :)

Yalnız semt içinde, trafikte filan kullanmak için, hafta sonları da arada bir hoplayıp zıplamak için ucuzundan doğru 125'lik bişiler almak fikri feci kurcalamaya başladı kafamı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar