Superbike: Kenan İtalya'da Ciddi Kaza Yaptı

Acaip kötü bi kazaydı :pale: kaza esnasında resmen kalbim küt küt attı inşallah kenan abimize bişey olmaz die :pale:
Neyseki ucuz atlattık.. :pale:

.Siteye mesaj yazmayacaktım ama bu kazayı duyunca mecbur yazdım.

Kenan'a geçmiş olsun..:rendeer:
.

.[YT]n90FUGrcAGw[/YT]

Buda başka bi açıdan..

.
[YT]bvWhjVgGi0Y[/YT]

Böyle bi haftasonu olurmu yahu şansızlıklar bi türlü bırakmadı yakasını ilk ve ikinci yarışdada hiçbir hatası olmadıgı halde yarış dışı kaldı
geçmiş olsun şampiyon kenan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.Siteye mesaj yazmayacaktım ama bu kazayı duyunca mecbur yazdım.

Kenan'a geçmiş olsun..:rendeer:
.

.[YT]n90FUGrcAGw[/YT]

Buda başka bi açıdan..

.
[YT]bvWhjVgGi0Y[/YT]

videolar görünmüyor, acaba sadece benmi göremiyorum.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun, berbat bir kazaydi umarim ciddi bir sakatlik cikmamistir :cyclopsan

son günlerde milletce hep bir agizdan; düşmekten korkuyor, ya düşerse gibi laflar etmiştik , eh bir şeyi kırk kez soylersen olurmus umarim hakkini savar ve son yarislarinda biraz olsun kafası rahat yarışır....

çok büyük kaza geçirmiş Ülkemizde bu tip bi kaza olsa kimbilir neler olabilirdi .

Gecmıs olsun yurt dısındakı gururumuz en yakın zamanda tekrar bayrağımızı göndere çektırecektır emınım

Geçmiş olsun Kenan SOFUOĞLU'na. Umarım önemli bir rahatsızlığı yokdur. Allah Korusun...

Uzun zamandır üzerinde bir uğursuzluk var zaten, geçen yarışta da düştü, bunda da. Ayrıca TRT3'de izlemeyin yarışları tv izleyicisi ne görüyorsa onları anlatıyorlar :). Hatta geçen yarışta düştüğünde altta çıkan yazıyı okuyamadılar, sıralama ekrana gelince anladılar düştüğünü :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar