Süper uyum ...

evet BLaCK_j.W.a o yüzden benim 1 tane limuzinim senin de 1 tane yamahan var :cherry:

Son düzenleme:
saablar aslında kendi sınıflarındaki arabalarla kıyaslandığında pahalı değiller.. o sınıfa göre kaliteleride çok iyi fakat saabların Türkiye'de tutulmamalarının sebebi tamamen distiribütörleriyle alakalı Türkiye'de tanınmamış olması ve bu yüzden de ikinci elde para etmiyo olması

gelelim videolara iki deneyimli pilot araçlarda telsiz donanımı mevcut olduğu varsayılırsa yaptıkları çok zor şeyler değil sadece bu hareketler yapılırken aracın içinden izliyormuş gibidüşünün gördükleriniz zor şeyler değil rally pilotları bunları çok kolay yapabilir.... :D

pardon race görünce heycan oluyor işte yamaha R6 ok düzelttim heeh

hop hop motorcuyuz biz ya bu ne araba sohbeti alla alla motor tutkusu olalı arabanın a sına bile ilgim kalmadı boguyor bunaltıyor beni :pr:
seni birde ocak şubat aylarında görelim.eksi soguklarda vücudun kısmi donma geçirirken tek hayal edebileceğin şey kliması calışan bir araç olur :bounce::bounce::bounce:

arkadaslar..uyum diyince dun arabamla giderken eve yukardaki motorsikletli gurubu gordum..muthis hosuma gitti..beyazli bir bayan..ama bi cok erkege tas cikartacak cinsten muthis kullaniyor motorsikleti..600 luk beyaz bi yamahasi vardi..kiyafetiyle falan muthis uyumluydular..beyaz kiyafetiyle sarisin guzel bi bayandi..yanliz yuzunu cekemedim..:(

ahmet abi bu hatun tam benlikmiş,ne güzel R6 ile romantik romantik stoppie whellie yaparız :queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için tşkrler.......:)

yav bu isveç malları baya bi sağlam volvoda öyle isveç malı motosiklet yokmu alalım:)

ben motorcuyum tamam mı kar kış fark etmez anca beraber kanca beraber her daim motorum derim hıh

seni birde ocak şubat aylarında görelim.eksi soguklarda vücudun kısmi donma geçirirken tek hayal edebileceğin şey kliması calışan bir araç olur :bounce::bounce::bounce:

ahmet abi bu hatun tam benlikmiş,ne güzel R6 ile romantik romantik stoppie whellie yaparız :queen::queen::queen::queen:

sen bi gel ..onlardan baska neler oluyor gor..:)
za zdarovyaaaa...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar