ikiz olunca böle olunuyo demek her şeyin çifti fizuli masraf:queen:
Şuna R6 desek...........
seni birde ocak şubat aylarında görelim.eksi soguklarda vücudun kısmi donma geçirirken tek hayal edebileceğin şey kliması calışan bir araç olur :bounce::bounce::bounce:pardon race görünce heycan oluyor işte yamaha R6 ok düzelttim heeh
hop hop motorcuyuz biz ya bu ne araba sohbeti alla alla motor tutkusu olalı arabanın a sına bile ilgim kalmadı boguyor bunaltıyor benir:
arkadaslar..uyum diyince dun arabamla giderken eve yukardaki motorsikletli gurubu gordum..muthis hosuma gitti..beyazli bir bayan..ama bi cok erkege tas cikartacak cinsten muthis kullaniyor motorsikleti..600 luk beyaz bi yamahasi vardi..kiyafetiyle falan muthis uyumluydular..beyaz kiyafetiyle sarisin guzel bi bayandi..yanliz yuzunu cekemedim..![]()
seni birde ocak şubat aylarında görelim.eksi soguklarda vücudun kısmi donma geçirirken tek hayal edebileceğin şey kliması calışan bir araç olur :bounce::bounce::bounce:
ahmet abi bu hatun tam benlikmiş,ne güzel R6 ile romantik romantik stoppie whellie yaparız :queen::queen::queen::queen:
ben motorcuyum tamam mı kar kış fark etmez anca beraber kanca beraber her daim motorum derim hıh