Süper sucu! (Yurdum insanı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sadece motora acıdım 5 damacana 1 teneke kafalı varil taşıdığı için ( sanki kask taksa çok şey değişecek :mrgreen: ama arka tampon sağlam biri bir dokunsa arkadan ) :queen::queen:

+100000000000000000000000000:cat::cat::cat::cat:

tamponda yerindeymiş:mrgreen:

su internet ne kotu bir sey yahu, iceride hanim-cocuk ilgi beklerken, hic tanimadigin insanlara "sempati-empati" duyuyor, muhabbete giriyorsun.

iste yukaridaki cevabi ile benim "sempati" listeme giren bir arkadas. kendisi zaten arada bir adana semalarina iniyor kanaatindeyim...

Allah razı olsun abim, insanlık dostuk ne güzel şey, şu MT insanı kanatlandırıyor her semada görünebiliriz:) Adanaya gelirsekte tanışırız inşallah. :rendeer:

Murat abi göründüğü gibi birisi deil bu:p Uzak dur hiç yüz verme bence :p

Ya olm sen beni neden kıskanıyorsun ki :mrgreen: bırak peşimi artık nereye gitsem ordasın :bounce: Marmoka gidiyozmu sen onu söyle :p

yuhh abi bu ne yha::eek:hmy::
damacanalar 19x5=95 kg. + üzerindeki adam ortalama 70 kg gelse:toplam 165kg helal olsun Activa'ya::biggrinn :queen:

abi iş activada mı sence :) 165 kg de bişeymi zifiri kağıt dedikleri bir malzeme vardır biliyormusun bilmem inşaatlarda kullanıyorlar 50cc ramzeye attım 3 tane tanesi 50kg geliyor onlar 150kg direksiyon zor dönüyor patrona diyorum motor bölünecek olsun atarız çöpe gider diyor adam millet pazar yapıyor ben 90*90 duş küveti geçiriyorum milletin arasından :cherry: ehliyette yok ozamanlar polislerin yanından geçiyorum nasıl durdurmadılar hayret ben çıktım işten başka birisi girmişti işe ceza yemiş ehiyet sizlikten :mrgreen:

ben scuterımı satarken tupcume solemıstım.sıze verım benım motoru dıye..ısımıze yaramaz tasıyamayız onla tup-su demıstı.bu resmı gosterımde gorsun ...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayakta alkışlıyorum ::alkiis::::alkiis::::alkiis::
sucuar2.jpg
Yolda görürsem kafasını gözünü yararım.
O motorcu ise biz neyiz?
ondan sonra bizim akıllı olduğumuza kim inanır:)

Ben daha arkama birini alamıyorum bu ne yaw bu adam bence racing almak istemiş ama hayat şartları işte:p

Kask takmıyan arkadaşların da bir farkı yok gibi, geçen Levent'te forumdan gayet iyi tanıdığımız uzun yol tecrübeleri forumlarda dolaşan bir abiyi kasksız kaptırmış bir şekilde giderken gördüm vay be dedim , işin ilgincide arkadan da bir kurye arkadaşımız yanlış yola girdiğini farketmiş hiç aldırmadan geri dönüp ters yolda gidiyordu. Bazen suçu kendimizde aramamız gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar.

Son düzenleme:
yav arakadaşım remork die bişe ica edilmiş motosikletlerede var şuadna 1 tane alda tak hem kendini rezil etme hem motorunu rezil etme arkadan gelen kötü düşünücek valla :)

arkadaslar bende bir sucuda calısıyorum servis yogunlugunda 6 su 7 suyu düşünmüyorsun servis cabuk bitsinde yatıyım diye düsünüyoruz..Benim activamda su kasası var kasaya 3 su önümede 3 su koyup cıkıyorum motor cok rahat cekiyor..Arkadas ın kasası olmadıgından ilginc gelmiş olabilir...Ama ben arkadas gibi deilim kaskım var:cherry:

Artık bu "yurdum insanı" tabirinden nefret ediyorum. Bilumum yanlışı hafif alaya alır bir ifadeyle de olsa kendimize mal ederek mübah gösteren bir ifade bu. Bir yerde abes bir durum mu var? "Yurdum insanı canım işte!" deyip ve de yetmezmiş gibi gevrek gevrek sırıtıp geçer olduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar