Süper sucu! (Yurdum insanı)

arkadaşın popülaritesi ve kıymeti arttı bence...nerede bulacaklar böylesini.. bu videoyu diğer patronlar görürse paylaşamazarda bu elemanı... transfer parası ne tutar ama ....:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne varsa elemanda.... Götürmesin kardeşim... Canı ucuzmu?... Pekde zoraki götürüyo ya benzemiyor.....

Evet bu foto.dan ne anlıyoruz.

Honda activalar cok sağlam motorlardır. :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bayaa önceden verilmişti
bende asıl merak uyandıran konu şu oldu tekrar izleyince
bu eleman hala hayatta mı acaba?
eğer hayatta ise akıllanmışmıdır?

abi başlığı görünce eyvah dedimm ama neysekiii umduğum şey değilmişşş emeğine sağlıkkk

Durunca napıyo onu merak ettim :silent:

Babocan durmayı değilde bu sürüşe nasıl başladı diye kafayı yedim valla.
Bu şekilde nasıl kalkılırsa bu dallamada o şekilde durur. Ama hakketten merak ettim yahu...

bende dün sabah honda activa ile arkamda bir soba taşıdım
basbaya bir ''soba''
bağladım ettim taşıdım
arabayla taşıyınca bu kadar zevkli olmuyor
Babocan sendemi....Kötü örnek bence.:pr::pr:.Ölüme bile bile giderken zevk almakda ne demek babocan.:silent:.

abi başlığı görünce eyvah dedimm ama neysekiii umduğum şey değilmişşş emeğine sağlıkkk

Ben anladım galiba bu yazından ne demek istediğini..Alimallah..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili dostlar. bu adam yaklaşık 6aydır bu şekilde motor kullanıyor.. istanbul çapa, yusufpaşa arasındaki ana cadde kendisni bizzat görebilirsiniz..

ben alıştım artık bu adam öğle GARİP gelmiyo.. :D:D
not: ve öğle havalı kullanıyoki görmelisiniz.. :D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gulmeyin her motrcunun basina gelebilir benimde dun abimi otogara birakirken basima bunun kdr olmasada komik bi olay meydana geldi hyt bu bence adamın sucu yok

hortlucak ama napayım çooooook güldüm gece gece yuaaaaaa :queen::queen::queen:

o beni buldu :mrgreen:

su internet ne kotu bir sey yahu, iceride hanim-cocuk ilgi beklerken, hic tanimadigin insanlara "sempati-empati" duyuyor, muhabbete giriyorsun.

iste yukaridaki cevabi ile benim "sempati" listeme giren bir arkadas. kendisi zaten arada bir adana semalarina iniyor kanaatindeyim...

su internet ne kotu bir sey yahu, iceride hanim-cocuk ilgi beklerken, hic tanimadigin insanlara "sempati-empati" duyuyor, muhabbete giriyorsun.

iste yukaridaki cevabi ile benim "sempati" listeme giren bir arkadas. kendisi zaten arada bir adana semalarina iniyor kanaatindeyim...

Murat abi göründüğü gibi birisi deil bu:p Uzak dur hiç yüz verme bence :p

bu garibanın suçu ne asıl cezayı bu garibanı bu şekilde işe yollayan dallamaya keseceksin .. patron al götür demiş bu çocuk olmaz dese kapının önünde ..asıl resimdeki değil resimde olmayan kasadaki o hanzoyu resimlemek lazım

aynen katılıyorum çok doğru bi tespit :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar