Super Sport motor almak istiyorum.

İlk racing motorum olucak 6000 TL ayırdım bu motor için 250 R düşünüyorum. Hyosung GT 250 R benim bütçeme uyuyor gibi.. Tabi ki siz değerli arkadaşların önerilerini almak istiyorum.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

biraz ağır ve geniş gelebilir ilk motor olarak, ayrıca grenajlı olması extra masraf çıkarır yan yatma vs'lerde

4000-5000 tl'ye bi hyosung alıp kalan parayı da olabilecek süprizlere ayırmanı tavsiye ederim.

Nfs

YZF R 125 al İkinci el.sıfırı 8.410 tl İkinci eline bütçen yeter..

hyosung güzel makina. gt250r da kullandım bir sene, 250 comet de kullandım altı ay kadar ikiside çok iyiy. ama gt250r daha iyi :bounce:

Bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Satılık 2. el motor bulmakta zorlanıyorum. Sahibinden.com'a falan bakıyorum ama başka bildiğiniz bir yer varsa paylaşır mısınız.

Teşekkürler.

GT 250 R istiyosan Benimle konuşmanı bi tavsiye ederim .. Bende yok satmak için değil Sadece O Makinayla ilgili paylaşacağım bilgiler var

Ses ve görüntü muhteşem bir motor.
Ucuza al kalan parayı sürprizlere ayır demiş bir arkadaş ama . Ucuza alacağın motorda çıkabilecek sürprizler için ayırdığın para yetmeyebilir. Ucuz motor olmaz. Sürprizi bol motor olur.
İyice incelet ve ok alırsan gözün kapalı al. Yada etrafında tanıdığın bildiğin geçmişi belli bir motor varsa daha sağlıklı olur.

herkese merhabalar :bounce:
bende hyosung gt 250 R düşünüyorum alacağım motoruda uzun süre kullanacağım için tereddüt yaşıyorum açıkçası. bazı arkadaşlar süprizlerden bahsetmiş karşılaşacağımız süprizler neler olabilir. birde sormak istediğim yedek parça tedarik yetkili servis durumu ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
takip ettiğim motor; sizce nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...apmak-isteyenlere-36352746/mega-foto/?photo=2

Son düzenleme:
GT250R güzel motor tabi İlk motorun değilse. "İlk racing motorum" demiştin değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar