süper miniler iki (((filimli)))

maşallah maşallah maşallah bücürüklere ne kadar da yakışıyolar ne kadar da tatlılar :)

Elinize, tekerinize sağlık bol tozlu bir gezi oldu sanırım...
Parlak Tekin'e de ayrıca geçmiş olsun, nasıl düştüğünü anlatırsanız bize de ders olur diye düşünüyorum...
Olmaz mı?

dostum tekin firenleme hatasından düştü ön fireni yetersiz kullanınca dik yerlerde zor duruyor makina durmayınca tekinde kendini makinaya takoz yapıp sakatlanıyor

Kadir abi adananın yeni nesil krosscuları senin eserin olacak galiba :) Hep kendine çalışmak bencilik arada çocuklara da çalışmak lazım.Helal olsun süper baba :cat:

evet yeni nesil yetişiyor

arkadaşlar
saka gibi ama ekipte en yeni ben vardim ufaklıklar benden yüz kere iii durumdalar maaşallah gerçekten bu minikleri federasyonun falan görmesi lazım biraz destekle geleceğin kenanları olacaklar şimdiden gurur duyuyoruz..:cat:
bu arada fotoları çekmişim ama kendimi unutmuşum:wiinkk:

bi dahaki sefere seni ön pilana çıkartırım merak etme

maşallah maşallah maşallah bücürüklere ne kadar da yakışıyolar ne kadar da tatlılar :)

teşekkürler. işte bu maşallahlar çogalsın arkadaşlar

Son düzenleme:
ısmaıl abı kanunı nın 50 lık bır atv sı ve 50 lık bır mınıbıke sı var ıkısınden bırını al tam kardesınlık....

ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz.kardeşimle bana bu imkanları sağladığı için canım babama çok teşekkür ederim.
seni seviyoruz babacım:rendeer:
hedefimiz senin izinde ve gölgende olmak:)
ismail abi kardeşinede pw 50 veya kanuni mini bike idealdir.

kadir abi özene özene eridim bittim yaaa :pale:

bizim crf'ler gelsin, binip bakcam,
hangisinde ayağım yere değerse alcam inşallah,
sonra ben dahil 5 cross'la aranızdayız :cat:
(kabul ederseniz tabi) :)

büyük oglum 12 küçük oglum 8 yaşında iki tekerde en zevkli makina endro veya krostur tavsiye ederim

iksininde gözlerinden öpüyorum,

ya bi ara vardı motor ama sattık şimdi tekrar bakınıyoruz bişiler almaya :)
zate aldıktan sonra da motorla adanaya gelmek olcak ilk işim :)

görüşmek üzere...

kadir abi özene özene eridim bittim yaaa :pale:

bizim crf'ler gelsin, binip bakcam,
hangisinde ayağım yere değerse alcam inşallah,
sonra ben dahil 5 cross'la aranızdayız :cat:
(kabul ederseniz tabi) :)

başımızın üstünde yerin var ama crf yi tavsiye etmem sana daha uysal bi makina lagzım

iksininde gözlerinden öpüyorum,

ya bi ara vardı motor ama sattık şimdi tekrar bakınıyoruz bişiler almaya :)
zate aldıktan sonra da motorla adanaya gelmek olcak ilk işim :)

görüşmek üzere...

endro veya krostan şaşma görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
Çırak Ustayı Geçermiş :cherry: Gezide vidyolarda çok güzel çocuklara cok güzel bir motor sevgisi aşılamışsınız özelliklede Cross sevgisi :) uygulamalı olarak hemde :mrgreen:

halilibrahim celik aleyküm selam halilcigim

Çırak Ustayı Geçermiş :cherry: Gezide vidyolarda çok güzel çocuklara cok güzel bir motor sevgisi aşılamışsınız özelliklede Cross sevgisi :) uygulamalı olarak hemde :mrgreen:

dostum darısı senin çocuklarına

Son düzenleme:
Minimini bir motor coşmuştu araziye konmuştu :queen:
Eglenceli görüntüler için sagolun:)

Kadir usta ben yokken aktivitelere devam etmişsin ve bu defa minikleride katmışsın işin içine. Ama gördüğüm kadarııyla çok da güzel olmuş.Geleceğin motokroscularını yetiştiriyorsun. Son olarakta kendin bir zıplama hareketiyle bağlamışsın. tebrikler...

Kadir usta ben yokken aktivitelere devam etmişsin ve bu defa minikleride katmışsın işin içine. Ama gördüğüm kadarııyla çok da güzel olmuş.Geleceğin motokroscularını yetiştiriyorsun. Son olarakta kendin bir zıplama hareketiyle bağlamışsın. tebrikler...

dostum miniler senden iyi bian önce kendini geliştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar