Her ne kadar iki takımıda sevmesemde üstüne nefret etsemde, tebrik ederim. cüneyt çakır,tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi olduğu için bu maçı da önceki maçlar gibi katletti. Sözde tarafsız. Maçın asıl skoru 4-1 di. Umutun ikinci penaltısı verilmedi ve fenerin ikinci golünde elle müdahale vardı. Sonuç olarak aklıma köprüdeki iki keçi geldi.
"Cüneyt çakır tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi" demişsin sana burda birkaç cevap vericektim ama baktm ki trabzonlusun gerek duymadımç
"Cüneyt çakır tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi" demişsin sana burda birkaç cevap vericektim ama baktm ki trabzonlusun gerek duymadımç
Galatasaraylı olarak maçı sonuna kadar hakettigimiz düşünüyorum engin baytarın hareketi çok çirkindi cüneyt çakır maçı kötü yönetti ama herşeye ragmen kazandık![]()
Meloda geldıkten sonra engin bidaha forma şansı bulamıcak gibi amrabat melo hamit selçuk dörtlüsü oynar büyük ihtimalBen de fenerliyim ama futboldan biraz anlayan insan bile zaten dün galatasarayın hak ettiğini anlar yani hak eden kazandı ...engin büyük bir ceza alır sanırım
Galatasaraylı olarak maçı sonuna kadar hakettigimiz düşünüyorum engin baytarın hareketi çok çirkindi cüneyt çakır maçı kötü yönetti ama herşeye ragmen kazandık![]()
ömer üründül analizi gibi olmuş biraz. Bu nedenlere galatasarayın 3, fenerin 2 gol atmasını da ekleyebiliriz o zaman1.Cüney çakır adam gibi maçı yönetmedi
2.Volkanın 16. dkda sakatlanması
3.Caner'in salaklık yapıp faul yapması
4.Mert günoğun o gölleri yemesi.
Fenerin kaybetmesini sağlayan 4 neden.
1.Cüney çakır adam gibi maçı yönetmedi
4.Mert günoğun o gölleri yemesi.
Fenerin kaybetmesini sağlayan 4 neden.
1.Cüney çakır adam gibi maçı yönetmedi