Süper Kupa GALATASARAY' ın

Süper kupa' nın galibi her ne kadar Cüneyt çakır ın berbat yönetimine maruz kalsak da GALATASARAY ! Mükemmelsiniz aslanlar :rendeer:

Umarım konu kilitlenir ya da silinir.Nette ne zaman bir futbol muhabbeti görsem sonu hep kötü bitiyor.

Her ne kadar iki takımıda sevmesemde üstüne nefret etsemde, tebrik ederim. cüneyt çakır,tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi olduğu için bu maçı da önceki maçlar gibi katletti. Sözde tarafsız. Maçın asıl skoru 4-1 di. Umutun ikinci penaltısı verilmedi ve fenerin ikinci golünde elle müdahale vardı. Sonuç olarak aklıma köprüdeki iki keçi geldi.

Her ne kadar iki takımıda sevmesemde üstüne nefret etsemde, tebrik ederim. cüneyt çakır,tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi olduğu için bu maçı da önceki maçlar gibi katletti. Sözde tarafsız. Maçın asıl skoru 4-1 di. Umutun ikinci penaltısı verilmedi ve fenerin ikinci golünde elle müdahale vardı. Sonuç olarak aklıma köprüdeki iki keçi geldi.

"Cüneyt çakır tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi" demişsin sana burda birkaç cevap vericektim ama baktm ki trabzonlusun gerek duymadımç

"Cüneyt çakır tff ve fifa hakemi değilde fenerin hakemi" demişsin sana burda birkaç cevap vericektim ama baktm ki trabzonlusun gerek duymadımç

Söylemeye cevabın yok ki. Kimin ne olduğunu Dünya görmüş sen açıklasan ne olur açıklamasan ne olur. :) Şikebahçe.

İşte standart fenerli :)

Volkan bile 15 dk. dayanabildi :p Kupayı aldık mı? Aldık. .

Fenerliler tebrik etmeyi SEVE SEVE öğrenecekler...

Asıl azize 2. kere içeri girince göreceğim fenevlileri... :queen::pl:

Fenerbahçeliyim ama maçı galatasarayın hakettiğini düşünüyorum...tebrik de ediyorum...
fakat trabzonluların heryerden çıkması güldürüyo beni :) bi karadenizli olarak trabzon taraftarı yüzünden trabzona antipatim var...
Kardeşim fener trabzon maçına yorum at oraya bulaş gs fb maçını bırak gs ile fbli atışsın

Bu arada zamanın da trabzon çok yattı galatasaray maçların da onu da biliyoruz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 kere Şampiyon :)))))

Galatasaraylı olarak maçı sonuna kadar hakettigimiz düşünüyorum engin baytarın hareketi çok çirkindi cüneyt çakır maçı kötü yönetti ama herşeye ragmen kazandık :D

Galatasaraylı olarak maçı sonuna kadar hakettigimiz düşünüyorum engin baytarın hareketi çok çirkindi cüneyt çakır maçı kötü yönetti ama herşeye ragmen kazandık :D

Ben de fenerliyim ama futboldan biraz anlayan insan bile zaten dün galatasarayın hak ettiğini anlar yani hak eden kazandı ...:) engin büyük bir ceza alır sanırım

Ben de fenerliyim ama futboldan biraz anlayan insan bile zaten dün galatasarayın hak ettiğini anlar yani hak eden kazandı ...:) engin büyük bir ceza alır sanırım
Meloda geldıkten sonra engin bidaha forma şansı bulamıcak gibi amrabat melo hamit selçuk dörtlüsü oynar büyük ihtimal

Trabzon boşuna engini göndermedi, Trabzonlu taraftar çirkef oyuncuyu kendi oyuncusu olsa dahi sevmez. Şahsen çirkef oyuncuları yolda görsem suratına tükürmem. Ne olursa olsun oynadığın oyun centilmenlik oyunudur. Hiç bir fenerliyi sevmem ama içlerindeki tek adam gökhan gönül. Top oynamasada saygısı sayesinde Trabzonspor'a gelmesini isterim.

1.Cüney çakır adam gibi maçı yönetmedi
2.Volkanın 16. dkda sakatlanması
3.Caner'in salaklık yapıp faul yapması
4.Mert günoğun o gölleri yemesi.

Fenerin kaybetmesini sağlayan 4 neden.

1.Cüney çakır adam gibi maçı yönetmedi
2.Volkanın 16. dkda sakatlanması
3.Caner'in salaklık yapıp faul yapması
4.Mert günoğun o gölleri yemesi.

Fenerin kaybetmesini sağlayan 4 neden.
ömer üründül analizi gibi olmuş biraz. Bu nedenlere galatasarayın 3, fenerin 2 gol atmasını da ekleyebiliriz o zaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar