Süper bi haftasonu ve geride kalanlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen:
Arkadan konuşup durmayın leyyynnnnnn :mrgreen:

A_Z'ye rapor veririm ben.... :p

boşver ertek ya sanki kendisi vermedi habire mesaj cektigi kimdi habire mesaj kimden geldi yengeeeeeeee okuuuuuuuuu sen degilsen kime habire mesaj cekti bu kimden mesaj geldi buna :queen:

Valla yusufum benimde yok çok şükür bi göbeğimiz var onuda zaten 24 saat yanımızda taşıyoruzz bağlaç :p Boy boy çektiler foruma koyma işinide halis abiye verdiler biliyolar bişi diyemicem :queen:

hasan sende dikkat et bu haftadan sonra sende tasma takıyorsun parmagına :queen::queen:

Son düzenleme:
:queen:

boşver ertek ya sanki kendisi vermedi habire mesaj cektigi kimdi habire mesaj kimden geldi yengeeeeeeee okuuuuuuuuu sen degilsen kime habire mesaj cekti bu kimden mesaj geldi buna :queen:

hasan sende dikkat et bu haftadan sonra sende tasma takıyorsun parmagına :queen::queen:

Benim kumeste tevukların bugdayları eksikmiş onlara yem lazım vs vs senin gibi tuzu kuru degiliz her an calısıyoruz :queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim kumeste tevukların bugdayları eksikmiş onlara yem lazım vs vs senin gibi tuzu kuru degiliz her an calısıyoruz :queen::queen:

cep telefonuyla calışıyordun dimi :queen:bilmesek biraz bu konuları yeriz oglum sen onu anca hanıma anlatırsın ben yemem koc

cep telefonuyla calışıyordun dimi :queen:bilmesek biraz bu konuları yeriz oglum sen onu anca hanıma anlatırsın ben yemem koc

Abi yok maillerden basımı alamadım :)
Biliyorsun bizim işler mail ve tel ile yuruyor :wiinkk:
Gunahımı alıyorsun bak benden söylemesi Allah adamı tas yapar soyleyeyim :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi yok maillerden basımı alamadım :)
Biliyorsun bizim işler mail ve tel ile yuruyor :wiinkk:
Gunahımı alıyorsun bak benden söylemesi Allah adamı tas yapar soyleyeyim :queen:

pazargünüde mail gelip durdu dimi ulan git kuülahıma anlat sen beni 5 yaşında çoçuk mu sandın :queen::queen:

pazargünüde mail gelip durdu dimi ulan git kuülahıma anlat sen beni 5 yaşında çoçuk mu sandın :queen::queen:

Abi yok artık daha neler yani :)
Bizim sadece tr degil hemen hemen tum ulkelerde yerlerimiz var ve sırket olarak 7/24 calısıyoruz.
Bazen gecenin 3 unde 5 inde kalkıp sistemin basına da gecmem gerekebılıyor.

ben şahidim adaş sana =) ruslarlar marmariste discoda dans ederken bile maillere bakıyordu :queen:

ben şahidim adaş sana =) ruslarlar marmariste discoda dans ederken bile maillere bakıyordu :queen:

Bari sen yapmasaydın adas :)
Aynı halis abiye benzemye basladın :)
Hayır bu soyledigini kanıtla bakalım nerde rus nerde ukraynalı :)
cık cık cık cık.....

Len ne zaman girsem bu topiği misafirler okuyo :mrgreen:

Aramızda çevrim dışı takılanlar mı var ?

Yoksa google da motosiklet diyince bizim topik mi açılıyor? :silent: :mrgreen:

Olm sen bosver digerlerini :)
Birisi cakma mod, digeri cakma motorcu falan filan varsa yoksa ikimiziz :)

Ben olmayınca Halis abiye gaz verip üzerime salıyosun , Onlar olmayınca bana gözünü seveyim ayağı yapıyosun :mrgreen:

Tehlikeli adamsın evlat :bounce: :p

Ben olmayınca Halis abiye gaz verip üzerime salıyosun , Onlar olmayınca bana gözünü seveyim ayağı yapıyosun :mrgreen:

Tehlikeli adamsın evlat :bounce: :p

Olurmu be olm sen baskasın seni satarmıyım ben hiç 3 5 tane cakma user a :queen:
Delisin sen ben gırgırındayım işin :wiinkk:

Olurmu be olm sen baskasın seni satarmıyım ben hiç 3 5 tane cakma user a :queen:

İyi bakalım öyle olsun..

Ölümüne kankayız :p

googleye tencere yazdım ümit çıktı =))))))))

Okuyomusun bunu Halis abi.. :)

Teklifim hala geçerli.. Reklam anlaşması yapabiliriz.. :p

Seninkinden daha büyük marka oldum Tencere sektöründe :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cakma motorcu biz cakma user olabiriz ben bunu anlatırmısın bir bizlerin motoru var ve motosiklet net de takılıyoruz sen ne b.. yemeye burdasın şimdi senmi cakmasın benmi :mrgreen:

msn de de ümit yok salla meydanı boş buluncada kanka ooohhhh ne güzel :farao::farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar