şunun yaptıklarına bakın!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yiyorsa sunlari yapsin da aracina hakim mi degil mi anlayalim:

[YT]3NVZrN4MPMs[/YT]

yiyorsa sunlari yapsin da aracina hakim mi degil mi anlayalim:

[YT]3NVZrN4MPMs[/YT]

Sokak ağzıyla söylenebilecek laflar bunlar "yiyorsa şunları yapsın" vs.. gibi .

Adam trafikte atraksiyon yaşamak istemiş sen stunt videoları göstermişsin.

Ülkede piste giremeyen o kadar çok insan var ki dolayısıyla çareyi böyle kendilerini tatmin etmekte buluyorlar ..

Yaptıkları davranış güzel mi ? Tabi ki hayır !!
Ama bu davranışların önüne geçmek mümkün değil .. Eline her araba alan yarışçı oluyor .. Her altında tofaş olan modifiye yapıp 8 çizen arabayla gazlamaya çalışıyor.. Bunları da görseniz iyi olur bence .. :wiinkk:

Hayırdır abicim canını senmi verdin ?
Aldıgı nefesi, Yasadıgı anı vs sen mi veriyorsun ?
Pek bilgiliyiz bakıyorumda fetva verir gibi.
Cık cık hiç yakıştıramadım. Sen eminim bunları sadece bir sinir anında söylemişsindir. Yoksa senin kalitende bir insandan çıkacak sözlere benzemiyor bunlar.
En iyisimi editle yeniden senin gibi bir insana yakışır bir mesaj yaz ne dersin.
Evet haklısın bu sinirlenmeye ama kelimeler sinir anında yazılmıs sanırım.

ewt cerrahi dogru dıyosun cok sınırlenıyorum bole vıdeoları ızleyınce ama dıkkat ettıysen hem araba hem motor kullananlar ıcın soledım tabıkıde haşa canını ben vermıyorum bende almıyorum hersey yuce rabbımden gelir ama sende cok karsılasıyorsundur, bunlar gıbı arac kullananlar yuzunden cogu kısı annesını babasını ve cocuklarını kaybedıyor. arabanı motorunu parcalarsın cana gelecegıne mala gelsın dersın ama ınsan ın gerı dosunu yok ve sonsuz acılar cekıyor ınsanlar. o yusden ınsan hayatına bıraz daha saygılı olalım. zevk alacaz dıye omur boyu vızdan azabı cekmek dunyanın en kotu seyi olsa gerek. motorda araba gıbı bır aractır ve arabayla kırmızı ısıkta duruyorsan motorlada duracaksın. otomobılle hangı kurallara uyuluyorsa motor kullanırkende uyucaksın. yapıcı olmak ıyıdır kırıcı olmayalım hem tarafıkte hem guncel hayatımızda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar