şunun yaptıklarına bakın!!

evet kesinlikle içler acısı bir durum. Youtube a comment yazdım ben kınama baabında. Siz de yazın ki utansın...dicem de utanacak insan zaten...neyse...Demişler ki ;
Bir toplumun trafiğine bakarak insanlarını okursunuz diye. Yani buna benzer bi laftı :) anlayan anladı....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sürmesi güzel..Hakimiyet süper..Ama kural mural yok..Video çekmesinin amacı da bu sanırım...Ghostriders a özenmiş....

Kimsenin kınamasına gerek yok....Sadece gösteri amaçlı çekilmiş....Umarım yanılmıyorumdur....

Sürmesi güzel..Hakimiyet süper..Ama kural mural yok..Video çekmesinin amacı da bu sanırım...Ghostriders a özenmiş....

Kimsenin kınamasına gerek yok....Sadece gösteri amaçlı çekilmiş....Umarım yanılmıyorumdur....

Ben kınayayım yinede Alp.Şimdi bu arkadaş kendine göre güzel bir hakimiyetle video çekmiş ama aynı yoldan 2dk. sonra gelicek motorcu için acayip tehlikeli bir ortam yaratmış.Araçların arasından geçerken motorun önünüde kaldırıyo dikkat ederseniz.Çoğunlukla sürücüler bunda korkmasına rağmen bazı psikopatları uyandırmış oluyor.Kendinden sonra geçecek motorcuyuda hedef haline getirmiş oluyor.Hem şu aralar imaj dzeltmek zorunda olan bizler içinde eksi puan yaratıyor.İnşallah bir kereliktir.

Direksiyon Hakimiyeti Super Cok guzeL kuLLanıyo ama arac soLLarken dar fren yapmasa dengesi daa sagLam oLur gordugum kadarıyLa aynayıda sıyırmıs YAMAHA NOUVA Lar su gorunce cok kotu kayıyo o suda nasıL oyLe gecti ben anLamadım ama iyi bişey degiL bi sene once Bende aynen boLe HareketLer yapmayı cok severim Hiç canımı dusunmezdim sonuc oLarak 50 metre surundum surtunmeden suratım koLLarım ayakLarım kopLe yandı 2 ay yerımden kaLkamadım İnsaLLa bu arkadasın da sonu boLe oLmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle bir salagin üstüne araba sürmek, kapi acmak vs. hersey mübahdir!!!

Ben olsam ona direksiyon hakimiyeti demem...Şansı süper derim !
Böyle şansa kalan haraketlerle kabiliyet gösterliemez.

Ayrıca Ghostrider dediğiniz vatandaşın hangi ülkede yaşadığını unutuyorsunuz galiba. Burdan kalkıp ona özenecekseniz gidip o ülkede yapın. Burası başka bi memleket.
Tartışma olmasın ama madem buraya üyesiniz insanları daha bilinçli davranmaya özendirin böyle şeylere kalkıp 'Direksiyon Hakimiyeti Süper ' şeklinde tabirler kullanmayın ki insanlar ' AA bak böyle kullanınca direksiyon hakimiyetimizi göstermiş oluyoruz' şeklinde düşünmesinler.
Bu tamamen şanstır. Hakimiyet makimiyet hikaye. Bodozlama tabiri böyle durumlar içindir kanımca. Adam bodozlama gidiyo işte, aralardan geçiyor ve şansına kurtarıyor her seferinde. Şimdi eğer kalkıp burda yok abi ne şansı adam iyi işte derseniz ve hala bu siteye üye iseniz ben de bu sitenin faydasından şüphe duyarım. Bari sanal ortamda insanları bilinçlendirmeye çabalayalım. Özendirmeye değil !
Paylaşım için de teşekkür.

Saygı sevgi...

soylenecek soz yok işte bız motorcuların adını bunun gıbıler kırletıyor ne dıyebılırımkıbıran once akıllanırlar ınsallah

Bu Herİf Tam Bİr Canavar.ÖnÜne KÜÇÜk Bİr Çocuk ÇiktiĞini DÜŞÜnsenİze.bu Canavarin Egolarini Tatmİn İÇİn Bİr ÇocuĞun Hayatina Mal OlabİleceĞİnİ DÜŞÜnÜnce KeŞke Kİmseye Zarar Vermeden Kaza Yapip Bİryerlerİnİ İyİ Bİr Sakatlasa Dİyesİm Gelİyor

Evet...
Yanlış anlamayın ama çok sinirlendim bunlara şuan.
Cumhuriyet için 100.000 lerce insan sokağa dökülüyor. çok güzel.
ama çocuklarımızın, kardeşlerimizin, yiğenlerimizn hayatını HER GÜN riske atan bu insalar için 10 kişi alıp da meydana gidemezsin. ne yazık.
her gün haberlerde, gazetede onlarca ölü onlarca yaralı. YETER ARTIK. günlük hayatımız bukadar riskteyden kafamızı nelerle meşgul ediyorlar da farkına varamıyoruz anlamıyorum. İnanılmaz bir hayat teklikesi var sokaklarda, kimsenin de umrunda değil ! :(

adam o kadar aşmışki yaya kaldırımına bile çıkıyor.bi insanı ezse sonra bütün motorcular kötü oluyor.

Ben Sadece Bağdat Cd ve yolu izledim. diğer hareketleri izlemeye gerek bile duymadım.
Herkez motorcuların sesini duyurmaya çalışırken yaptığı olayı övmek ve daha kötüsü beğenmek bence çok yanlış olur ....

herkese saygılar
...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaptığı şey doğru mudur, değil midir orasını bilmem.Ama arkadaşın hakimiyetini, cesaretini, önsezilerini, özgüvenini takdir ediyorum.Motor kullanırken kurallara uymamak elbette tehlike yaratır ama bazen de kurallara harfiyen uymak daha çok tehlike yaratır.Arkadaşın bu bölgeyi, güzargahı iyi bildiğini sanıyorum, çok rahat görünüyor çünkü.
Bu olaya katılmayabilirsiniz ve gayet normaldir.Ama bu kişinin yaptığı yüzünden motorcuların adı lekeleniyor, yok motorlara kötü gözle bakılıyor, saygı duyulmuyor falan demek pek isabetli bir tesbit değildir bence.Trafik kuralları sabittir.Birileri bunlara uymuyor diye esnetemezler veya sıkılaştıramazlar kuralları kolay kolay.Trafik kurallarını uygulamak da ilgili görevlilerin, işaret ve işaretçilerin işidir.
Hergün trafikte bir sürü tehlikeli otomobil kullanıcısı görüyorum.Onlar tehlike yaratıyor diye otomobillere uygulanan kurallar değişiyor mu?insanların bakışı değişiyor mu?Gerçi insanların bakışı değişirse de değişsin diyorum ben.
Sonuç olarak bu kişinin yaptığı uygun, doğru birşey değil tabii ki.Ama herkes kendine baksın bence.

Tepkiler gelecektir bana da blki doğal olarak.Ama insan garip birşey işte.Ne siz o insanı anlayabilirsiniz, ne de o sizi anlayabilir.Bu konu yüzeysel tartışılacak bişey değildir.Psikolojik, sosyolojik derinliği epeyce olan bir konudur.Birisi dünyayı kurtarmaya uğraşır, ötekisi eline yeterli patlayıcı geçse dünyayı bir anda yok eder.Hangisi haklıdır?hangisi doğrudur?Buna ne ben, ne siz, ne de başkası doğru cevabı verebilir.

Son düzenleme:
bıktım bunun gibilerden.. bu tarz motor sürüşleri hepimizi zan altında bırakıyor zaten insanlar motora ön yargılılar bi de bu arkadas gibileri yüzünden iyice gıcık kapıyolar bize! insan gibi gitse olmaz dimi allah korusun ne olur adam gibi sürerse incileri dökülür dandik motorcu olur haşaaa!!!!!

bu kazma herif bu şekilde motor kullanarak marifetmi yaptığını sanıyo acaba...:pr: o bi arabanın yanından sıfır geçtikten sonra ona gıcık olan bi herif arkadan geleni sıkıştırıp kaza yapsa ne olucak o zaman...:farao:

bence kısa yoldan motor kullanmayı bıraksın...yoksa yakın zamanda burda bir kaza topiğini görürüz bi tarafları kırılmış patlamış olarak...yazık gerçekten çok yazık...:farao::farao::farao:

inşallah bunun ileride bi kaza haberini duymayız ama böyle sürmeye devam ederse kaza yapması an meselesi.şans her zaman yanında olmayabilir.

Son düzenleme:
gebersın bolelerının cenazesıne bıle gıdılmez.salak herif.mılletın coluguna cocuguna carpıyosunuz anaların babaların canı pahasına yetıstırdıgı ınsanların canına kıyıyorsunuz. hem bu sekılde araba hemde bu.... herıf gıbı motor kullananlar ıcın lafım.gebrsınler aldıkları nefes haram bunların

gebersın bolelerının cenazesıne bıle gıdılmez.salak herif.mılletın coluguna cocuguna carpıyosunuz anaların babaların canı pahasına yetıstırdıgı ınsanların canına kıyıyorsunuz. hem bu sekılde araba hemde bu.... herıf gıbı motor kullananlar ıcın lafım.gebrsınler aldıkları nefes haram bunların

Hayırdır abicim canını senmi verdin ?
Aldıgı nefesi, Yasadıgı anı vs sen mi veriyorsun ?
Pek bilgiliyiz bakıyorumda fetva verir gibi.
Cık cık hiç yakıştıramadım. Sen eminim bunları sadece bir sinir anında söylemişsindir. Yoksa senin kalitende bir insandan çıkacak sözlere benzemiyor bunlar.
En iyisimi editle yeniden senin gibi bir insana yakışır bir mesaj yaz ne dersin.
Evet haklısın bu sinirlenmeye ama kelimeler sinir anında yazılmıs sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar