Ben yıllardır kullanıyorum. Isı dayanımı, aşınma dayanımı oldukça iyi bir malzemedir. Kullanacağınız yerim gayet temiz ve yağdan arınmış olması gerekli. Kaynak yapacağınız yerin resmini gönderseydiniz daha anlaşılabilir olurdu, tavsiyelerde bu yönde gelirdi.
orada titreşim var muhtemelen. sunfix burada anı kurtarır. aspirin tedavisi olur. sök parçayı üşenme. sanayide alüminyum kaynağı yaptır ömürlük olur.
Sunfix bir çeşit termoplastik yapıştırıcıdır. Bu geçiçi çözümünüzü karşılayacaktır.
Ben yıllardır kullanıyorum. Isı dayanımı, aşınma dayanımı oldukça iyi bir malzemedir. Kullanacağınız yerim gayet temiz ve yağdan arınmış olması gerekli. Kaynak yapacağınız yerin resmini gönderseydiniz daha anlaşılabilir olurdu, tavsiyelerde bu yönde gelirdi.
oraya olmaz. plastik çelik ikili yapıştırıcıdan yapman lazım geç kuruyanından tavsiye ederim meşhur yerli markasıyı kullanabilirsin
işte motor alırken bunlara dikkat etmek lazım,adam karteri bunla yapıştırdım diyo::144::
işte motor alırken bunlara dikkat etmek lazım,adam karteri bunla yapıştırdım diyo::144::
Yolda mı kalalım?![]()