Sunfix Kaynak Macun Kullanan var mı?

Hiç korkma uygula. Arkadaşların belirttiği gibi o bölgeyi biraz zımparala ve tiner ile iyice sil kurumasını bekle. Ondan sonra birebir mavi ve sarı hamurları yeterli miktarda yeşil renk olana kadar parmaklarınla ezerek iyice birbirine karıştır. Sonra avuçlarınla yuvarlayarak yaklaşık kalem kalınlığında sucuk haline getir, çatlağın üzerine yerleştir ve yine parmaklarınla baskı uygulayarak iyice o bölgeyi kapatmasını sağla. Kuruması bu havada biraz zaman alacaktır acele etme, 1 gün bekle.

Sökülmesini tamircin taşlayarak yapar merak etme. Geçmiş olsun.

1 ay kadar önce başka bir iş için Sun-fix almıştım. Bu bilgilerden sonra uzun yolda yanımda bulundurmam gereken alet-edevat listesine bunu da ekledim.:cat:

Hiç korkma uygula. Arkadaşların belirttiği gibi o bölgeyi biraz zımparala ve tiner ile iyice sil kurumasını bekle. Ondan sonra birebir mavi ve sarı hamurları yeterli miktarda yeşil renk olana kadar parmaklarınla ezerek iyice birbirine karıştır. Sonra avuçlarınla yuvarlayarak yaklaşık kalem kalınlığında sucuk haline getir, çatlağın üzerine yerleştir ve yine parmaklarınla baskı uygulayarak iyice o bölgeyi kapatmasını sağla. Kuruması bu havada biraz zaman alacaktır acele etme, 1 gün bekle.

Sökülmesini tamircin taşlayarak yapar merak etme. Geçmiş olsun.

Motor şu an odada duruyor 27 derece sıcaklıkta. Yarın alacağım kötü durmaması için ne yapabilirim? İnce tabaka halinde mi sürmeliyim ? Çok sırıtmaması için zaten zımpara yapacağım.

Motor şu an odada duruyor 27 derece sıcaklıkta. Yarın alacağım kötü durmaması için ne yapabilirim? İnce tabaka halinde mi sürmeliyim ? Çok sırıtmaması için zaten zımpara yapacağım.

İyi geceler dostum, kaldırılması cok basit bir sistem. Onu ustan da yapar sen bile yapabilirsin. Sunfix öyle ki kılavuz açılıp boyanabilen bir malzeme. Ama sen diyorsun ki kötü durmasın. bir süre devam edeceksin herhalde ?

İyi geceler dostum, kaldırılması cok basit bir sistem. Onu ustan da yapar sen bile yapabilirsin. Sunfix öyle ki kılavuz açılıp boyanabilen bir malzeme. Ama sen diyorsun ki kötü durmasın. bir süre devam edeceksin herhalde ?

En azından şubatın ilk haftasına kadar hocam. Şu an bulunduğum yerde ustam yok maalesef. Kimseye de güvenemiyorum açıkcası. Şubatın ilk haftası anca yaptırabilirim çatlağı.

Donduktan sonra zımpara ile aşındırman oldukça zor bu yüzden uygulama esnasında düzgün yapmaya çalış. Yalnız estetik kaygısıyla tutunma yüzeyini azaltırsan riske girersin. Tavsiyem çatlak izinin her iki kenarından 3-4 mm kadar taşırma yaparak uygulaman.

Epoksi tamir macunları genelde işe yarıyor. Hatta su altında yapışan tipleri bile var.

Eski klr mde Eksantrik zincirinde dis atmasi olup ust kapaga surtunce cizerek ufak delik acmisti.
gecici olarak sunfixle doldurmustum.
Subaplar icin kapagi acincaya kadar yag kacirma vs. hiçbir sikinti yasamamistim yani uyguladigin bolge temiz, kuru olmali.

Bide sunfixi posetinden acip beklettiysen kuruma yapip tam karismiyor birbirine. Eskiyse yeni bi tane alip dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar