Sulu Gözlü Müsünüz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar ben her gün ağlayabilen biri olarak merak ettim benim gibi hergün ağlayan sulu gözlüler var mı? :salut: Konu ne olursa olsun ii yada kötü ağlarım bu yüzden gözyaşı eksikliğim oldu ve damlalar kullandım.:p
Sizler ne kadar sulu gözlüsünüz??????*

küçüklüğüm dışında ağladığımı hatırlamıyorum yani 3.-4. sınıftan sonra doğru düzgün ağlamamışımdır:pmesela yere düşüp bi yerimi çarpıyodum arkadaşlar gülüyodu sonra ben de gülüyodum:queen:

Balık burcumusun yoksa :)

balık değil ama su grubundanım "yengeç" burcun bi özelliği zaten sulu gözlü olmak:salut:

küçüklüğüm dışında ağladığımı hatırlamıyorum yani 3.-4. sınıftan sonra doğru düzgün ağlamamışımdır:pmesela yere düşüp bi yerimi çarpıyodum arkadaşlar gülüyodu sonra ben de gülüyodum:queen:

çok güsel pozitif bakıyorsun bende pozitif bakarım ama ağlamak başka birşey

Son düzenleme:
baya bi oldu ağlamayalı sanırım aen son askere giderken ağlamıştım :queen:

doktora gittigimde doktor neyin var diye sorudugun da , Türkan Şoray ablam ve Kadir İnanır abim kavuşamadıgında, soğan doğrarken , ağlayan birini görünce, ...

yani çok sulu gözlüyüm bende

kızdığımda kızdığım kişiye bişey yapamazsam veya o siniri bişeye boşaltmazsam sinirden ağlarım başka ağlamam

Valla acıklı hikaye duymayayım yada öyle bir sahneye şahit olmayayım gözlerden hemen akar yaşlar.

Çocukken ne güzel salya sümük aglardık :) Artık yapamıyoruz onu :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar