Sultanahmet de Travmayın Önünde Düştüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çokk geçmiş olsun.her şeyde bi hayır vardır. belkide bu olayın başına gelmesi senin daha dikkatli olmana sebep olup,daha büyük bir olaydan kurtaracak.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tüh..Gene kurtulamadık senden..... :pr:

Alçak vatman.... Ezerim onu abi demişti...Kaçırmış... :pr::pr:

Geçmiş olsun..... :rendeer:

Çok acıdımı la?.. :queen:

abilerim ablalarım sağolun varolun...3 gün sonra bu yazdığım sevgi kelebeği laflar yüzünden kendime uyuz olmam inşallah...alışmızı polemiğe arızaya...:p tek tek cevap vrip şımarıklı yapmayım...toptan teşekkür edeyim...varlığınız yeter...ama iki kelam etmem lazım abilerime...

ama seni halla sevmiyorum o da ayrı :queen::queen::queen:

aga taktın bu sevgi olayına yav...:mrgreen:sanki koynuna alcan he...:p hakkın ödenmez...

Bu olaydan mutlaka dersler çıkarırsın umarım.
:

çıkarmam mı senin bi ısmarladığın yemeği yimeden göçmicem ulen...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım bunu bende yaşadım ama senin gibi ucuza kurtaramadım bacak kırıldı hala çekiyorum insan sabırsızlığının kurbanı oluyor azıcık sabır acelecilik şeytandır diyorlar ya aynen sabır sabır çok beleyı savar bir sadaka da ver inşallah başka bir şey olmaz

Tüh..Gene kurtulamadık senden..... :pr:

Alçak vatman.... Ezerim onu abi demişti...Kaçırmış... :pr::pr:

Geçmiş olsun..... :rendeer:

Çok acıdımı la?.. :queen:

olm canımı kurtardım motorumuda kurtardım da...üstüm başım çamur oldu ona yanıyom şimdi...:queen:

ya tek tek cevap vermim diyorum kaşınıyon he totoş...hadi sağolun varolun...ben yarında uğrar çiçekleri tebrikleri alır topacı kapattırırım..ok..öperim gıdılarınızdan hasretle...:rendeer:

Çok geçmiş olsun Metehan bey bu sabah benim de o tarafta işim vardı o tranvay yoluna ne zaman girsem tırsıyorum zaten.

xph

Çok geçmiş olsun, her zaman sabırlı olmak lazım özelikle de motosiklet kullanırken, aceleye gerek yok (özelikle de yorgunken) birak geçsin abicim tramvay, her şeyi her an hesap etmek lazım.
Allah tekrarını vermesin, kazasız, belasız sürüşler.

sorma valla sevgili cadı...hayat bir daha güzel geliyor artık...yeminle...:rendeer::wiinkk:

herşey boş...Yusufun ağababasıyla tanıştım...gazetelere çıkardım bu kazayla...:cherry:

bu uzattıgın çiçeklerde hüsnü yusufcuk sanırım :p

dengesizsin mengesizsin ama forumada bizede lazımsın lütfen dikkat et kendine :rendeer:

Unutmadan şunu ilave edeyim;Gazatede motorcular aleyhine çıkan habere olumlu yaklaşımından dolayı:)
Yarınki gazetede"Çılgın motorcu tranvayı devirmeye çalıştı"ve altında tranvay yolcularının hayatını tehlikeye attığınla ilgili bir yığın saçma sapan laf:p

Geçmiş olsun Metehan
Motosiklette yapacağımız saniyelik bir hata nelere malolabilir ufak bir göstergesi olmuş.
Sevindirici kısmı sana bir zarar gelmemiş. Aman dikkat. Tekrardan geçmiş olsun. :rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
abi çok geçmiş olsun yaa :mrgreen:

valla gülerek okudum ilk defa bir kaza haberini :queen:

o raylardan ben çok korkarım, acemi gibi sürerim o rayları görünce :) bu arada tramwaylarda hem disk fren hem ray freni hemde kumlama sistemi var abi (bildiğin raylara kum döküyor) yani 3 fren var kumlama butonunu görünce şaşırmıştım

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hacı abiler polemiğe son herkese barış ve çiçek bundan sonra...:p mete han melek oldu artıkın...:queen: herkes hakkını helal etsin...:cherry:

çok büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. önce halis'le helalleşmen lazım galiba... :mrgreen:

Abi çok geçmiş olsun. İkarus denen bir herif var, tanır mısın? :) Seni biraz ona özenmiş gördüm. (Bz İkarus sendromu) Yaşadığın olay; her an hepimizin başına gelebilecek bir olay. Bu sebeple biraz daha dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.

Son olarak, Allah kurtarmış, yat kalk Ona dua et.

büyük geçmiş olsun abi.Verilmiş sadakan varmış.Allah beterinden korusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah iyiliğini versin miniminikuş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:karnım ağrıdı gülmekten ya

sende yakında jimmy fallonla late night show'a çıkarsın artık :p

geçmiş olsun :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun kardeşim.
"Gelmedi demesinler,geç geldi desinler."

teşekkürler sevgili dostlar...

eftoş hayata dönmedim sadece bu akşam TATİL olduğundan uykuya ara verdim...:p

Unutmadan şunu ilave edeyim;Gazatede motorcular aleyhine çıkan habere olumlu yaklaşımından dolayı:)
Yarınki gazetede"Çılgın motorcu tranvayı devirmeye çalıştı"ve altında tranvay yolcularının hayatını tehlikeye attığınla ilgili bir yığın saçma sapan laf:p

Hani olur ya...kulağıyla burnuyla kamyonu tırı çekti hesabı..."Çılgın motorcu tramvayı tramvayı rayından çıkardı "mesela...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar