Sultanahmet de Travmayın Önünde Düştüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın arkadaşlar bu sabah görünmez bir kazayla travmayın altında kalmaktan son anda kurtuldum...Malumunuz yerler ıslaktı ama hafif çiseleyen bir hava vardı...

Kadırga mevkisinde işyerinin garajından mesaimin bitişiyle çıktım...birazda uykusuzluk ve dalgınlık var tabi...Sultanahmet meydan ışıklara geldiğimde kırmızı ışıkta durdum...Önümde bir ticari taksi vardı...ışıkların gerisinde değilde az ilersinde durdum...ışık kırmızıydı...ama ne yandığını göremiyordum tabi...önümdeki taksici raylara yakındı...tramvayın geldiğini görünce geri vitese taktı...EDS tabelası olduğundan geçmek istemedi herhalde...bende kornaya basınca gelme arkandayım hesabı...taksici ilerledi tramvay hizasındaydı aracına dokunacaktı çünkü...bende tersde kaldım geri gidemeyince taksi fırladı...

neyse taksici hareket edince bende kalkış yaptım şu tramvayı geçeyim diye...bu arada sabretsem az beklesem sorun olmayacaktı...yok illaki tramvaydan önce geçiverecektim...taksici kendini ileri atınca bende tramvay geçmeden geçerim telaşıyla gaza dokundum...meğer 2.viteste kalkmışım...gazı az verince benim motor stop etmezmi...stop etme telaşı ve tam ray ıslaklığıyla kendimi yerde buldum...motorun bir kısmı ve ben raylarda kaldık...saniyelik olaylar...tramvay son sürat aşağıya iniyor...baktım korna sesleri gelmeye başladı...

Hatırlayın kendini Esra Ceyhanın programında Allahhhh diye atan biri vardı ya...

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/6795/esra-ceyhanla-ucan-adam

İşte onun gibi Ya Allahhh dedim bir attım rayların üzerinden kendimi kenara...:queen: nasıl bir iman gücü geldiyse artık...

nasıl uçtum nasıl yuvarladım artık can havliyle kendimi tramvayın acı freninide duyuyorum bu arada...vızıl vızıl ötüyor diskler korna eşliğinde...üst baş pantolon hep ıslandı çamur oldu...

motora 1 metre kala sağlam durdu tramvay...Tramvaydakiler bakıyorlar şaşkın şaşkın...bende şaşkın vaziyetteyim zaten...taksicinin biri geldi bana birşeyler diyor iyimisin falan...ama ben şoktayım tabi...motoru bile başkaları kaldırmış kenara koymuş...öle salak salak sağa sola baktığımı hatırlıyorum...motorda sola devrilmişti zaten...gram çizik yok makina Allahtan....ben canımı kurtarınca zaten dedim ki artık motor yalan olacak...İnanın tramvayın frenleri araclardan daha sağlam...en azından frene bastımı duruyor...:p şansmı diyelim artık ne diyelim bilemedim...

Hep videolarda izlerdim tren yolunda tren geçerken orada kalanlara güler geçerdim ama bu sefer ben aynı duruma düştüm...herşey film şeridi gibiydi...o tramvay o hızla nasıl durdu halen anlamış değilim...içindekiler o frenle bana ne küfür etmişlerdir Allah bilir...birde o kısımda viraj var sonucta viraj olduğu için tramvaydakiler herşeyi camdan rahat görüyorlardı...vay salakkk diye iç geçirdi büyük ihtimalle...:p

Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın...Hayatımda hiç böyle yusuf yusuf etmemiştim...:pale:

dip not..bugünde ölmedim aney...:p

Son düzenleme:
kanka büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış...

dikkat et kendine...sevgiler...

Geçmiş olsun. Trafikte her an herşeyle karşılaşabiliyor insan.:cyclopsan

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metehan abi çok büyük geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle talihsizlikler yaşamazsın. Al sana bi çicek vereyimde yüzün gülsün :rendeer:

Yalnız linkteki video'yu daha yeni gördüm adam aniden atlayınca benimde ödüm koptu :queen: vay ruh hastası vay :queen:

Son düzenleme:
geçmiş olsun metehan....
yahu adamın niyeti intihar olsa dur tek gitme beraber gidelim diyceksin... bırak o gitsin sen niye fırlıyosun tranvayın geldiğini göre göre... neyse sonucu çok kötü olabilecek bir kazadan kurtulmuşsun. geçmiş olsun tekrar...

Hacı abiler polemiğe son herkese barış ve çiçek bundan sonra...:p mete han melek oldu artıkın...:queen: herkes hakkını helal etsin...:cherry:

geçmiş olsun metehan....
yahu adamın niyeti intihar olsa dur tek gitme beraber gidelim diyceksin... bırak o gitsin sen niye fırlıyosun tranvayın geldiğini göre göre... neyse sonucu çok kötü olabilecek bir kazadan kurtulmuşsun. geçmiş olsun tekrar...

sorma valla sevgili cadı...hayat bir daha güzel geliyor artık...yeminle...:rendeer::wiinkk:

herşey boş...Yusufun ağababasıyla tanıştım...gazetelere çıkardım bu kazayla...:cherry:

Super Moderator
Geçmiş olsun...

Ben bile bile bir ray vakası daha diye o tramvaydakilerin dediğini düşündüğün şeyi demeye gelmiştim ki:p daha çetrefilli çıktı bu.

Valla ben yasamış kadar oldum cok cok gecmiş oldun valla insan o durumda gözüne ışık tutulmuş bıldırcın gibi kalakalıyor ne iş anlmadım. Allah korumuş.

Yiyecek rızkın varmış daha.
Cok gecmiş olsun...

lan cerroş seni bi göremde sarılam kanka ...kırdım son zaman seni...hakkını helal et hacı..

Halis agamında bi elini öpem...onada çok kitledim son zamanlar...kırdıklarım üzdüklerim hakkını helal etsin...kırmıcam bir daha kimseyi vallaha billaha...:rendeer:

Allahın zopası yok...Tahtalıköye gidiyordum olm ötesi berisi yok...:pale:

geçmiş olsun..Allah korumuş, biyerlere sadaka falan ver..:rendeer:

çok geçmiş olsun:rendeer: çok şükür birşey olmamış size....bende yamurda düştüm eğer yolda giderken bile olsa yağmaya başladığı an sağa çekip duracam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar