Süleymaniye buluşması 18.04.2010

Etkinliğe katılma durumum

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Bu pazar sabahı Süleymaniye de sabah namazı sonrasında belirlenecek bir mekanda kahvaltı eşliğinde sohbet etmeyi düşünüyoruz, katılmayı isteyen arkadaşları bekleriz.

GKN

Olm bi gün de öğlen namazına falan icabet etsek, cumartesileri fener geç sönüyor pazara kalkamıyoruz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelecegim emin hava güzel olur yagmur olmazsa motorla yoksa audi ile gelirim

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşim çıktı... Gelemiyorum... Bensiz gidin..... :p

Olm bi gün de öğlen namazına falan icabet etsek, cumartesileri fener geç sönüyor pazara kalkamıyoruz..

evet yav neden hep sabah namazına gidiliyor...5 vakit değil mi bu...:p

Emin yatsıya davet etsene hacı...veya Akşama...5 rekat kılar tüyeriz...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

gelecegim emin hava güzel olur yagmur olmazsa motorla yoksa araba ile gelirim

Hicret dönemini hatırla biraz yürü be mübarek...ya motor ya araba...1400 yıl önce tomofilmi vardı...:p

eğer uykuya yenik düşmezsem kahvaltıya gelebilirim.
tmm abi bekleriz haberleşelim.. 0535 469 99 63
Şehir dışına çıkmam pazartesiye kalırsa inşallah gelirim....:cat:
;)
sabah maneviyat daha fazla ama, öğlen tadı olmuyo :)
bizde kahvaltıya gelebilirmiyiz emün kardeş :p
tabiki abla ne demek :)
gelecegim emin hava güzel olur yagmur olmazsa motorla yoksa araba ile gelirim
tmm abi orda görüşürüz ;)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

Hicret dönemini hatırla biraz yürü be mübarek...ya motor ya araba...1400 yıl önce tomofilmi vardı...:p
araba degil mete audi :queen::queen:

İşim çıktı... Gelemiyorum... Bensiz gidin..... :p
abi tmm da mete abinin şıkkına niye oy verdin o şık ona özeldi :mrgreen:

abi işin kolayına kaçmak yok ne kadar meşakkatli olursa o kadar güzel oluyo :) sende turist kafilesini deveyle gezdir o zaman :mrgreen:

E-M-R-E de katılmayı çok isterdi ama Cumartesi akşamı anadolu yakasında kalacağız,
genede kahvaltıya yetişebilir diye işaretledim onun yerine :mrgreen: :rendeer:

O zaman cumaya gidelim, asıl maneviyat orda:)
Maksat birlikte iki rekat kılmaksa bence diğer vakitlere yaymaya bak, hepimiz gelelim:cat:

aslına bakarsan geçen cuma belki benim cenaze namazımda buluşabilirdik kısmet artık pazara inş. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

E-M-R-E de katılmayı çok isterdi ama Cumartesi akşamı anadolu yakasında kalacağız,
genede kahvaltıya yetişebilir diye işaretledim onun yerine :mrgreen: :rendeer:

yav arkadaşım neden başkasının yerine karar veriyorsun :p tmm kardeşim ararsınız geldiğinize ;)

Pazar saint joseph te gelicem cenazene, ruhunu kutsicam senin, vericem kutsalı vericem kutsalı :queen::queen:

hahahhaahahahahaaa :mrgreen: ama jessin bana sözü vardı beni surp agopa götürecekti :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 ----------

Evet bende ondan korkuyorum zaten o yüzden hemen cevap vereyim dedim, her an cumartesi akşamını iptal edip seni tercih edebilir :queen: :rendeer:

o da sakat ya, şimdi mangalcılar müşterimizi çalıyosun diye bana çemkirmesinler :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar