- Konu Yazar
Bu pazar sabahı Süleymaniye de sabah namazı sonrasında belirlenecek bir mekanda kahvaltı eşliğinde sohbet etmeyi düşünüyoruz, katılmayı isteyen arkadaşları bekleriz.
Olm bi gün de öğlen namazına falan icabet etsek, cumartesileri fener geç sönüyor pazara kalkamıyoruz..
gelecegim emin hava güzel olur yagmur olmazsa motorla yoksa araba ile gelirim
tmm abi bekleriz haberleşelim.. 0535 469 99 63eğer uykuya yenik düşmezsem kahvaltıya gelebilirim.
Şehir dışına çıkmam pazartesiye kalırsa inşallah gelirim....:cat:
sabah maneviyat daha fazla ama, öğlen tadı olmuyoOlm bi gün de öğlen namazına falan icabet etsek, cumartesileri fener geç sönüyor pazara kalkamıyoruz..
tabiki abla ne demekbizde kahvaltıya gelebilirmiyiz emün kardeş![]()
tmm abi orda görüşürüzgelecegim emin hava güzel olur yagmur olmazsa motorla yoksa araba ile gelirim
araba degil mete audi :queen::queen:evet yav neden hep sabah namazına gidiliyor...5 vakit değil mi bu...
Emin yatsıya davet etsene hacı...veya Akşama...5 rekat kılar tüyeriz...:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------
Hicret dönemini hatırla biraz yürü be mübarek...ya motor ya araba...1400 yıl önce tomofilmi vardı...![]()
İşim çıktı... Gelemiyorum... Bensiz gidin.....![]()
abi tmm da mete abinin şıkkına niye oy verdin o şık ona özeldi :mrgreen:İşim çıktı... Gelemiyorum... Bensiz gidin.....![]()
evet yav neden hep sabah namazına gidiliyor...5 vakit değil mi bu...
Emin yatsıya davet etsene hacı...veya Akşama...5 rekat kılar tüyeriz...:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------
Hicret dönemini hatırla biraz yürü be mübarek...ya motor ya araba...1400 yıl önce tomofilmi vardı...![]()
O zaman cumaya gidelim, asıl maneviyat orda![]()
Maksat birlikte iki rekat kılmaksa bence diğer vakitlere yaymaya bak, hepimiz gelelim:cat:
E-M-R-E de katılmayı çok isterdi ama Cumartesi akşamı anadolu yakasında kalacağız,
genede kahvaltıya yetişebilir diye işaretledim onun yerine :mrgreen: :rendeer:
aslına bakarsan geçen cuma belki benim cenaze namazımda buluşabilirdik kısmet artık pazara inş. :mrgreen:
yav arkadaşım neden başkasının yerine karar veriyorsuntmm kardeşim ararsınız geldiğinize
![]()
E-M-R-E de katılmayı çok isterdi ama Cumartesi akşamı anadolu yakasında kalacağız,
genede kahvaltıya yetişebilir diye işaretledim onun yerine :mrgreen: :rendeer:
sende geliyosun ozaman kahvaltıya dimi banucum :wiinkk:
Pazar saint joseph te gelicem cenazene, ruhunu kutsicam senin, vericem kutsalı vericem kutsalı :queen::queen:
Evet bende ondan korkuyorum zaten o yüzden hemen cevap vereyim dedim, her an cumartesi akşamını iptal edip seni tercih edebilir :queen: :rendeer: