Uzay Yolu diye bir prodüksiyon var ama

Motosiklet Yolu yok abicim...şimdi logaritma birader gogılda arayıp durmasın ama yok...Motorlu aracın yolu yordamı bellli...Motosiklete özel yollar özel şeritler ayrılabilir...Ama motosiklet yolu bu işin özüne aykırı...
hadi benim uyumam lazım...size güzel muhabbetler...bu dünya size güzel ...oh mis...lak laktasınız...şöyle gamsız olamadım sizin gader...Süleyman Memnununda şarap çanağına he size bişey olmasın...çok kasmayın...
googleda aramama gerek yok ben gördüğümü söylerim tabiki motorsiklete özel çekilmiş ayrı bir yol dünyada yok böyle bir şey gerekde yok zaten saçma olur bunu böyle algılayanlarlada benim konuşucak bir şeyim olmaz..
motorsikletlere ayrılan özel şeritler var avrupada ve uzakdoğudaki pek çok ülkede hatta o şerit dışından gidersen ceza bile kesiyorlar.. motorsiklet yolu derken bunu kast ettim her kezde bunu böyle anladı zaten diğeri tem e-5 gibi bir ayrı yol yapılması zaten akla mantığa tersdir motorcunun ruhuna tersdir bunu böyle algılıycak insanlarında çok bilim kurgu filmi izledikleri kesindir..
neyse tartışmaya gerek yok..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------
motorsikletin kaskı montu bakımı varda araba suylamı çalışıyor
mazotlu yada benzinli bir aracın hiçmi bakımı yok balatası diskleri filtreleri yağı
50 binde bir değişen triger setiki bu 500 tlden başlar kaliteli pahalı araçlarda bu set değişimi 2-3 bin tl lere kadar çıkıyor.. arada bir çıkan ekstra süprüz ufaklı tefekli masraflar..
arabada suylamı çalışıyor bakıma girmiyormu hiç..
iki lastik 650 tldir doğrudur iyi bir şey o kadardır ama arabayada iyi 4 lastik almaya kalk bakalım 1500 tl den aşağı piyasada iyi bir şey varmı...
motorda ucuz lastik duro vardır alırsın ikisini 150 tl ye arabadada kumho vardır kore malı oda alırsın 4 ünü 600 tl ye..
insanları yanlış bilgilendirmeyin arabası olanlar zaten masrafların farkında ama olmayanlar motoru gerçekden pahalı bir şey sanabilir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------
yazımı toparlıyım kısaca anlamayanlara bir daha daha açık detaylı anlatıyım türkiyede de motorsiklet yolları yapılıcak bu kaçınılmaz bir gerçek (ek şerit ) motorsiklet yolu derken kast ettiğim eminiyet şeridi gibi ek bir şerit sadece en başdan beri bunu kast ettim buda zor bir şey değil ütopik hayalı bir şey değil çok basit belediyelerin zorlanmadan yapabiliceği bir şey..