Suleyman memnun power fm konuguydu !!!

Sabah işe geldim saat 8 civarında.
Power FM dinliyordum.
Bir baktım memnun gunun konugu.
Bir sure sonra anons yaptılar sorularınız var ise yoneltebilirsiniz diye.
Hemen aradım.

Baglandıgımda sordugum soru aynen su sekilde ;

Motosiklet federasyonu baskanı olarak yarıslar organize ediyor vs yapıyorsunuz.
Peki pistlerdeki standartları yukseltmek ve ozellikle yollardaki motosiklet suruculerinin daha saglıklı ortamda surusleri, canlarını tehlikeye atmalarına neden olan diger kosulları onleyecek neler yaptınız ?

memnunun cevabı ;

Arabalardaki federasyonlar gibi biz sadece pistler ve yarıslar ile ilgileniyoruz.
dolayısı ile sokaktaki insanlar icin birşey yapamayız.
Pistlerin kullanılması konusunda girisimleriniz var ve su anda kisi basına 100 TL lik ucretler ile (kac saat soyledigini hatırlamıyorum) su kadar sure pisti kullanabiliyorlar..

Simdi bir federasyonun kurulus amacında neler yazdıgını bilmedigim icin birsey soyleyemiyorum.

Bu eger boyle ise soylenecek soz yok biz bosuna federasyona kızıyoruz.
Ha bu boyle degil ise ben simdiden baslayayım.............

Ben bu adamı oldum olası sevmem, ticari kaygıları olan insanlardan lider olmaz. Bu adamı motosiklet federasyonunun başına kim getirdi onuda bilmiyorum. Esnaflığı esnaf değil başkanlığı başkanlık değil. Sadece yarışlar düzenlerlermişte bilmem ne? Körfez pistinin yanına mezarlık yapsınlar bence. Otomobiller tabi ilgilenmez yarış dışında birşeyle aynı kefede nasıl değerlendirip cevap veriyor anlamış değilim. Ayrıca yasal olarak, böyle bir görevi olmasa bile en azından bu konuda sorumlu hissetmeli kendini.....! ::ranntign

Bu arada maalesef verdiği cevap doğru...Bu maddeleri kim hazırladı çok merak ediyorum....? :farao:

TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU BÜTÇE VE HARCAMA TALİMATI

4 Sayfalık word dokumanını eklemek yerine linkini veriyorum. Buyrun görev tanımı.

http://www.gsgm.gov.tr/sayfalar/fed...let_talimat/TMF BÜTÇE VE HARCAMA TALİMATI.doc

Allah Allah Şoförler ve otomobilciler federasyonu sadece pist yarışımı yapıyor :pr:

federasyon tırrttt.... onları buraya yazmaya bile gerek yok, ne faydasını gördük....

Bu adamla Melih Gökçek'i niye birbirine benzetiyorum bilemedim!

süleyman hep memnun peki ya biz...
federasyon başınızın çaresine bakın diyorsa , kendi sokak federasyonumuzu kurmamız için engel var mı?

100 liraya 1 günlük otoban E-6 yı satın alırım ben...

En azından yoldan cıkarsam kumların cimenlerin arasında koca kaya parcaları ile parcalanmam, yaralanmam, ölmem diyorsun.

Sende haklısın.

Senin kazandan sonra kamyonlar gelip o kayaları hiçbirşey olmamıs gibi toplamazlarda hem.

En azından kanıt ortadan kaldırılmaz degilmi ?

Senin olumune sebep olan serefsiz en azından ortaya çıkar.

Bencede otobanda 1-2 tl ye E6 satın almak daha mantıklı.

En azından olursa olay sonrasında icin....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
onu bunu boşversinde tanesi 10 tl olan bujinin çiftine niye 50 tl çekiyolar onu bi söylesin. saflık yapıp tamam ver desem 30 tl fazladan iteleyecekti bujiyi. bende sevmedim bu adamı. federasyon falan işlerini bilmemde servis işleri pek dürüst değil.:farao:

onu bunu boşversinde tanesi 10 tl olan bujinin çiftine niye 50 tl çekiyolar onu bi söylesin. saflık yapıp tamam ver desem 30 tl fazladan iteleyecekti bujiyi. bende sevmedim bu adamı. federasyon falan işlerini bilmemde servis işleri pek dürüst değil.:farao:

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.....

süleyman hep memnun peki ya biz...
federasyon başınızın çaresine bakın diyorsa , kendi sokak federasyonumuzu kurmamız için engel var mı?

2 gundur motordelisin'de bir konu konusuluyor

motosiklet kullanıcıları federasyonu MKF olusturulması ile ilgili :cat:

olur olmaz kuralları bilemem ama bi hareketlenme olması cok guzel...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Daha önce yine Memnun'a topyekün saldırdığımız bir konuda yazmıştık tekrar hatırlatalım. TMF Mevzuatı Ana Statü 2.bölüm Madde 6-e/n/o göre federasyonun görevi sadece yarış düzenlemek değil! Keşke soruyu sorarken bunu bilerek sorsaydın ve ardından cevabı yapıştırsaydın. Gerçi 20 sn lik gecikmeli canlı yayınmış (!) keserlerdi ama olsun Memnun belki sinirlenir mikrofonu felan kırardı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar