- Konu Yazar
Sabah işe geldim saat 8 civarında.
Power FM dinliyordum.
Bir baktım memnun gunun konugu.
Bir sure sonra anons yaptılar sorularınız var ise yoneltebilirsiniz diye.
Hemen aradım.
Baglandıgımda sordugum soru aynen su sekilde ;
Motosiklet federasyonu baskanı olarak yarıslar organize ediyor vs yapıyorsunuz.
Peki pistlerdeki standartları yukseltmek ve ozellikle yollardaki motosiklet suruculerinin daha saglıklı ortamda surusleri, canlarını tehlikeye atmalarına neden olan diger kosulları onleyecek neler yaptınız ?
memnunun cevabı ;
Arabalardaki federasyonlar gibi biz sadece pistler ve yarıslar ile ilgileniyoruz.
dolayısı ile sokaktaki insanlar icin birşey yapamayız.
Pistlerin kullanılması konusunda girisimleriniz var ve su anda kisi basına 100 TL lik ucretler ile (kac saat soyledigini hatırlamıyorum) su kadar sure pisti kullanabiliyorlar..
Simdi bir federasyonun kurulus amacında neler yazdıgını bilmedigim icin birsey soyleyemiyorum.
Bu eger boyle ise soylenecek soz yok biz bosuna federasyona kızıyoruz.
Ha bu boyle degil ise ben simdiden baslayayım.............
Power FM dinliyordum.
Bir baktım memnun gunun konugu.
Bir sure sonra anons yaptılar sorularınız var ise yoneltebilirsiniz diye.
Hemen aradım.
Baglandıgımda sordugum soru aynen su sekilde ;
Motosiklet federasyonu baskanı olarak yarıslar organize ediyor vs yapıyorsunuz.
Peki pistlerdeki standartları yukseltmek ve ozellikle yollardaki motosiklet suruculerinin daha saglıklı ortamda surusleri, canlarını tehlikeye atmalarına neden olan diger kosulları onleyecek neler yaptınız ?
memnunun cevabı ;
Arabalardaki federasyonlar gibi biz sadece pistler ve yarıslar ile ilgileniyoruz.
dolayısı ile sokaktaki insanlar icin birşey yapamayız.
Pistlerin kullanılması konusunda girisimleriniz var ve su anda kisi basına 100 TL lik ucretler ile (kac saat soyledigini hatırlamıyorum) su kadar sure pisti kullanabiliyorlar..
Simdi bir federasyonun kurulus amacında neler yazdıgını bilmedigim icin birsey soyleyemiyorum.
Bu eger boyle ise soylenecek soz yok biz bosuna federasyona kızıyoruz.
Ha bu boyle degil ise ben simdiden baslayayım.............