- Konu Yazar
Arkadaşlar bu gün İzmirin Aliağa ilçesinden Bergama ilçesine seyrederken bir ışıkta durdum. Yeşil yanıp seyrime devam ederken sol aynamdan beni adeta gölge gibi takip eden Volvo marka binek otomobili farkettim tam bu arada güvenlik şeridine yanaşmış yolcu minibusu adeta yola atladı. O anda şimşek hızı ile sol kör noktamı kontrol ettim ki neredeyse kör noktama girmiş olan aractan kurtulup kendimi sol şeride atmam gerektiği aklımda çaktı. Allahtan fırlama ivmesi yüksek bir motorsikletim var. 3'ten 2 ye alıp 9000 devrin ivmesi ile adeta gazı kökledim. sıyrılıp sol şeride zıpladım ama bitmedi volvo arkadaşı kontrol ettim ki farları dibimde.....!!!!!! İvmemi kesmeden sağ şeride atladım ve hızım yokuş başlangıcı olmasına rağmen 120 olmuştu. Kurtuldum Allah yardım etti!!!!. Sonramı ne oldu. Volvo arkadaşa yaklaşık 5 kilometre sonra yol verdim ve açılan kaskımı açıp pis pis güldüm. Suratı yeşildi. Neyse bir fikrim var bize bunları yapanları plakaları ile tecrit edelim. Yeni bir bölüm açılması sizce nasıl olur?. Trafik dengesizleri yada trafik canavarları gibi? Böylece bu kocaman camiamızdaki her arkadaşımız bu fikirsizler hakkında bilgi sahibi olur.
Son düzenleme: