Şükür Rabbime ve Fazer'ıma

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne diyosun sen yaaa.... Ne anlatmaya çalışıyosun?.... Kim kimi yargılamış...
Her olayı paylaşana geçmiş olsun aman dikkat kardeşim mi diyeceğiz.... :silent:

Senli benli olduk anında.

Hemen kişisel algılayalım, fevri olalım, hemen patlayalım.

Sen önce forum ortamı ne onu öğren gel...:cat:

Sizden öğreneceğiz elbet.

Aslan parçası kaliteli paylaşım.

Yavrum benim.

Slmlr
Brkn

HUN

Yav geçmiş olsun deyin geçin.Hata ondada olsa volvoda da olsa geçmiş olsun.Alla alla ya

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
öncelikle geçmiş olsun,olayda bahsedilen dolmuş yeni şakran aliağa dolmuşu ,durduğun ışıklarda çaltıdere ışıkları sanırım ,ışıklarda durduğunda arkanda uzun bin rampa oluyor,eğer peşinden gelenin freni patladıysa veya biraz dalgınsa kurtulman imkansız gibi birşey özellikle o ışıklarda durmam gerektiğinde hep güvenlik şeridine inerim ,gerçekten bütün taşıtlar için tehlikeli bir yer bencede

Senli benli olduk anında.

Hemen kişisel algılayalım, fevri olalım, hemen patlayalım.

Sizden öğreneceğiz elbet.

Aslan parçası kaliteli paylaşım.

Yavrum benim.

Slmlr
Brkn

Forum ortamını bilmediğin kesin:bounce:demokratik ortamlarada hekes eşittir ve '' istediği '' gibi kendibi ifade eder.Uymuyorsa okumazsın olur biter..
Durgun suya taş atarsan sürekli genişleyen halka ve dalagalr oluşur, bir vadide cırtlak bir ses çıkartırsan çatlak bir yankı geriye gelir...
Kışkırtmak sadece banlanmayı sağlar:wiinkk:

öncelikle geçmiş olsun,olayda bahsedilen dolmuş yeni şakran aliağa dolmuşu ,durduğun ışıklarda çaltıdere ışıkları sanırım ,ışıklarda durduğunda arkanda uzun bin rampa oluyor,eğer peşinden gelenin freni patladıysa veya biraz dalgınsa kurtulman imkansız gibi birşey özellikle o ışıklarda durmam gerektiğinde hep güvenlik şeridine inerim ,gerçekten bütün taşıtlar için tehlikeli bir yer bencede
Evet hocam orası tehlikeli bir yer. Zamanında müdür yetkili öğretmenlik yaptığım ilköğretim okuluna giderken Çaltıderede servis değiştirirdim. O mevkide beklerken yada servis ile yavaş hareket ederken mutlaka sağda solda cam kırıkları olurdu. Az önce haberlerde İstanbulda bir bayan motorsiklet kullanıcısının sıkıştırıldığını. Bu sıkıştırma sonucunda kaza yapıp metrobüs hattına düştüğünü gördüm. Gördüğüm kadarıyla hayati tehlikesinin olmadığını ama sedyede taşınabilecek kadar yararının olduğunu gördüm. Benim kadar şanslı değilmiş. Bu sürücüye ne olduğunu ve durumunu öğrenmek için foruma girdim. Evet forumdan soğudum. Küçük te olsa sinek mide bulandırır denir. Bulandırdı. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkeze teşekkür ederim. Olayın üzerinden bunca zaman geçmiştir. Agresiflik motorsiklet sürücülerine hep kaybettirmiştir. Şahsımca sevviyemi korumaya çalıştım. Olay kapanmalıdır. Bundan sonra bu başlığa bir daha girmeyi düşünmüyorum. Yoksa istemeden ve hiç karakterime yaraştıramadığım ciddi bir şekilde kalp kıracağım. Hepinizin tekeri düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar