subap ayarını yaptım amaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bindiğin motor elektronik değil mi?... Neyi senteliyorsun?.... :queen::queen::queen::queen:

Neyse... Yolda piyanodan mozart bethofen falan dinlersin şıkırtılarla... Arada göbekte at... :queen::queen::queen::queen:

sente ayarı egzantrık ayarı degıl mı abi...
gs500 dekı nalet ayar...:queen::queen:
sente ayarı egzantrık ayarı...hanı 2 tane oluyoya...ondan işte...bendekınde yok..iticili cunku...
subap ayarı da aradakı mm ayarı...
yanlıs mıyım yanı...

ben dun ayar yaparkende...bujı sökup ıcerı bı tornavıda salladım..çpiston uste getırıp kafasını kırıp öldurdugum yerde bı ayar yaptım..sonra krankı az azaz cevırerek daha benzın subabına basmadıgı yerlerde de ölctum gene aynıydı...:bounce::bounce:
benı coook hafıfe alıyorsun abı....kendını tilki sananlar benım kurt oldgumu unutmasın :bounce::bounce::queen::queen:

mozzzzırttt gıbı seslerın benım motorumdan gelmesı ımkansız yanı...rüyanda görsen ınanma abı...:bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------

kardesım sende amma cok sey ıstıyorsun hem baksana yaptıgın ışler geri donuyor:queen::queen:

ne cok seyı yaw...aylık ssk yemek prim yol kalacak yer motor hafta sonu 1 gun tatıl...bunlar cok sey mı yaw...:queen::queen:
hangı yaptıgım iş gerı geldıkı...daha öyle bıseyle karsılasmadım...ımkansız yanı öyle bıseyın olması :bounce::bounce:

motor tamiratından zevk almak güzel bişey...sadece para için yapanlardan değilsin ya işte o çok güzel...

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor tamiratından zevk almak güzel bişey...sadece para için yapanlardan değilsin ya işte o çok güzel...

butun tamır işlerınden zevk alıyorum abı...
bı arkadasımın 84 model bmv si var...
hep orası burası arızalanır...bizde hafta sonları tamır eder dururuz....:wiinkk::wiinkk:

usta keşke herkes senın gibi kendi motorunu onarabilse hiç değilse ufak tefek şeyleri.
bu arada anladığım kadarıyla o parça gereksiz öyle dimi :) servise sormanı öneririm yinede

Forumdan Uzaklaştırıldı
usta keşke herkes senın gibi kendi motorunu onarabilse hiç değilse ufak tefek şeyleri.
bu arada anladığım kadarıyla o parça gereksiz öyle dimi :) servise sormanı öneririm yinede

hangı parca önemsızmiş...bisey anlamadım yaw...:silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dun yagmurda sucuk olsun test edememıstım motoru...
bugunku deneme turunda motorun gıdısı hıcte hosuma gıtmedı...
benzın subabını tekrardan gerı sıktım...ekzos subabınınıda bırazcık gevsetıım...
resımdekı sıvı conta surdugum yerdekı contayıda temızleyıp gerı taktım...
deneyemedım ama motorun motorun calısma sesı degıstı bee :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dükkan kirasını boşver,al böyle bişey arkasına bakma. Antalya-Alanya tarafında böyle motosikletçiler var yolun üzerinde,daha küçük konteynerle yapıyorlar işlerini.
http://www.sahibinden.com/1200tl_sa...Q17984006WQQpXQQdisplayitem?keyword=konteyner

burda da bı adam anadolun arka kasayı komple kapatmıs onla bısıklet tamırcılıgı yapıyordu....:cat::cat:
ben böyle iyiyim abı...gıdecek tamırcı cok...zaten baska işimde var...tatıl gunlerıde gıdıyom tamırcıye 3-5 yolumu buluyom...motorum eksıgı olursa ordan alıp takıyom...ampuller bujı yag debrıyaj haladı vs. vs... seylerı ordan alıp takıyom...böyle gayet iyiyim...:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sevimli ve muhabbet bir arkadaş benziyorsun konuyu okurken güldüm baya :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevimli ve muhabbet bir arkadaş benziyorsun konuyu okurken güldüm baya :)

22 yasındayım ama 18 yasında bır gıbıyım...yasıma uygun davranırsam bu hayat cekılmez....konunun içine bırazda geyik katarak gule oynaya eglenıyok işte....:cherry::cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
#

*

#
racer2000
01-03-2010 00:02 - permalink
racer2000
müneccim abı su racer200 e de bı ayar cek yaw...subaplar önceden cok sıkı ıdı...sımdı subap ları normal ayarlayınca cekısten dustu... bı bak heriiii :)))

Adam bana bir de ders veriyo....:queen::queen: Daha düne kadar bana sorardı...:queen::queen:

Len Fırat... Eksikliğini en çok ben hissediyom..Eğlence kaynağımızdın.. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar