Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bindiğin motor elektronik değil mi?... Neyi senteliyorsun?.... :queen::queen::queen::queen:
Neyse... Yolda piyanodan mozart bethofen falan dinlersin şıkırtılarla... Arada göbekte at... :queen::queen::queen::queen:
sente ayarı egzantrık ayarı degıl mı abi...
gs500 dekı nalet ayar...:queen::queen:
sente ayarı egzantrık ayarı...hanı 2 tane oluyoya...ondan işte...bendekınde yok..iticili cunku...
subap ayarı da aradakı mm ayarı...
yanlıs mıyım yanı...
ben dun ayar yaparkende...bujı sökup ıcerı bı tornavıda salladım..çpiston uste getırıp kafasını kırıp öldurdugum yerde bı ayar yaptım..sonra krankı az azaz cevırerek daha benzın subabına basmadıgı yerlerde de ölctum gene aynıydı...:bounce::bounce:
benı coook hafıfe alıyorsun abı....kendını tilki sananlar benım kurt oldgumu unutmasın :bounce::bounce::queen::queen:
mozzzzırttt gıbı seslerın benım motorumdan gelmesı ımkansız yanı...rüyanda görsen ınanma abı...:bounce::bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
kardesım sende amma cok sey ıstıyorsun hem baksana yaptıgın ışler geri donuyor:queen::queen:
ne cok seyı yaw...aylık ssk yemek prim yol kalacak yer motor hafta sonu 1 gun tatıl...bunlar cok sey mı yaw...:queen::queen:
hangı yaptıgım iş gerı geldıkı...daha öyle bıseyle karsılasmadım...ımkansız yanı öyle bıseyın olması :bounce::bounce: