sualtıcılar buraya

Herkeze Selam
Nickim de anlaşılacağı gibi daliş olayına gönül vermiş birisiyim.Daliş + motor oluşumunu destekliyorum. Neler yapılabilir ? Katılım nasıl arttırılır tartışmak lazım.

Yak. 10 sene önce dalış eğitimi alıp sonra devam ettirmemiş biri olarak bu durumu bir fırsat bildim kardeşler, yelken açmaksa konu su altına doğru :silent: , ben de yörüngenize takılabilirim. Su altına ihanet ediyormuşum duygusundan da kurtulurum bu sayede..

holy_diver,

hocam düşünce olarak güzel böyle aktiviteler , dostlukların pekişmesi için böyle şeylerin yanındayım , muhabbete turşu suyu sıkmak ve ukala lık yapmak istemiyorum ama dalış a gidilmeden önce sağlık kontrolünden geçilmesi gerekir , dalıştan önce 10 saatlik bir teorik eğitim ve 1-2 havuz dalışı olması gerekir eğitmen ne kadar tecrübeli olursa olsun bunları yapmadığı takdirde risk almış olur , hee yapmadan da bişey olmayabilir ama bu risk i almaya değermi eğleneceli bir gezi için

niyetim kesinlikle ve kesinlikle söylediğim gibi ukalalık , çok bilmişlik yapmak deil ,sen mutlaka bunları biliyosundur ama ben bu organizasyonu tam anlamıyla bu şekilde nasıl yapacağını anlamak için yazdım bunları( bu arada bende 8 seneden beri dalış yapan 1* eğitmen dalgıcım )

scuba

formu dikkatli okursan daha bi plan yapılmadı yapıldıktan sonra açıklıycaz
herşeyi şu an planlar yapılmakta teklifler alınmakta gereksiz muhabbetlere sürüklenmeyelim :farao:

holy_diver,
hocam amacım gereksiz muhabbet yapmak deil , yazımı dikkatli okursan dostane

bir biçim de yazdığımı görürsün bu tarz durumlarda en büyük destekçin de ben

olurum :rendeer:

holy_diver, ben bu topici nasıl görmem yaafff ya da sen bana bu planlardan nasıl bahsetmezsin... :pale:
Ben de istiyom ama ChatnoiR, ın fikrini de çok sevdim ama küçük bir değişiklikle caddebostan da donla scuba eğitimi yaparsak en marjinal grup oluruz hatta tüm ana haber bültenlerine konu oluruz...

ayıpsın abi bu formdaki ilk arkadşımı çağırmammı hazırlıklar yapılıyor çok yakında
planları açıklıycam sucuba teşekkürler dostum desteğin için :queen:

donla plaj olay1 son durum

ChatnoiR
aydinynr
freeozkan
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

C

cavan

Ben hemen hemen her hafta İzmir Çandarlı'ya dalışa gidiyorum. Daha yeni başladım sayılır. Hava kontrolünde tecrübemin artması için birkaç haftadır 30 metreye dalıyorum. Bu haftaki dalışım 40 dk. sürdü. Eğer imkan ve fırsatınız olursa grup olarak hafta içi veya hafta sonu dalış okulu teknesi, ekipman ve eğitmenleriyle dalışa gidebiliriz.

cavan kardeş izmir çandarlıya gidince dönüşte Aliağada dalgıç adnan vardır iskelede kime sorsan gösterirler.ona uğra kendisi ustaların ustasıdır.okuluda vardı kapattı galiba.seneye yazın buluşup beraber gidelim dalışa.hoşçakal.

"küçükken hep uzaya gitmek isterdim ordaki yıldızlar beni hep kendilerine çektiler oranın çok güzel ve zengin olduğunu düşündüm ama ilk dalışımdan sonra hiç bir yerin sualtı kadar zengin ve canlı olmadığını gördüm"
nasııııııı yaniiiiiiii istikbal su altındamı oluyo böyle olunca :queen: :queen: :queen:

bende 2* CMAS bröveli dalgıcım, böyle bir organizasyon yapılırsa katılmak isterim. henüz motosikletim yok ama arabam var en azından motorize arkadaşların ekipmanlarını taşıyabilirim :king: böylece daha rahat bir yolculuk geçirebiliriz...

cavan, ben 2 yılıdızım ve dalmak isterim ama malzemem yok. ordaki malzemeler düzgün mü ve fiyat ne oluyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
freeozkan' Alıntı:
donla plaj olay1 son durum

ChatnoiR
aydinynr
freeozkan
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

öbür tuzluk gelmiyomu :p

Hocam ben bu dalış olayına oldum olası acayip hevesliyimdir ama (aramızda kalsın yüzme bilmiyorum ) yani olurmu dalabilirmiyim... neyse boşver unut gitsin.

C

cavan

Arvasi3' Alıntı:
cavan kardeş izmir çandarlıya gidince dönüşte Aliağada dalgıç adnan vardır iskelede kime sorsan gösterirler.ona uğra kendisi ustaların ustasıdır.okuluda vardı kapattı galiba.seneye yazın buluşup beraber gidelim dalışa.hoşçakal.
Teşekkürler neden olmasın.
batucan' Alıntı:
cavan, ben 2 yılıdızım ve dalmak isterim ama malzemem yok. ordaki malzemeler düzgün mü ve fiyat ne oluyor?.
Malzemeler düzgün her ölçüye göre bol miktarda var. Oradaki arkadaşlık ve dostluk ortamını görünce ücret mesele değil buna emin olabilirsin. Eğer grup olma şansı olursa çok cüzi bir rakamla dalış yapabiliriz.
ODUNCU' Alıntı:
Hocam ben bu dalış olayına oldum olası acayip hevesliyimdir ama (aramızda kalsın yüzme bilmiyorum ) yani olurmu dalabilirmiyim... neyse boşver unut gitsin.
Bende bilmiyorum yüzmeyi ve yüzme bilmek gerekmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar