sualtıcılar buraya

hem motor tutkusu olan hemde sualtıcı olan arkadaşları bilgi ve görüş paylaşımı ayrıca beraber yapılacak dalış gezileri için buraya bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bende çok seviyorum sualtını ama hiç tecrübem yok yani çok güzel yüzerim sizden iyi olmasın ama her hangi bi malzememde yok :thumright:

o sorun değil malzeme kiralayan yerler var bizim de toplanırsak giceğimiz yerde malzeme sorunun çözümü var :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne güzel holy sen bu agva gezisine gelirsen orda bunları detaylı olarak konuşuruz ben çok istiyorum dalmayı :rendeer:

gelmeyi bende istiyorum yarın kesinleşicek ptesi iş olması biraz bozuyo

hoam bende seviyorum su altını yaww bende iiii yuzerim ama alet hırdavat yok yaww hiçte tecrube yokk.. bir iki defa nıyetlendim kısmet olmadı...

holy_diver bende de merak var su alt1na rüzgarsevdal1s1n1n dedigi gibi gelirsen bu konuyu konusal1m.cok deg1s1k güzel b1 aktivite olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
su altında bi şey yok ben baktım, istikbal göklerdedir :p
holy_diver, sende dalgıçlık lisansı var mı?

tecrube falan problem değil gurubu oluşturursak eğitim vericek arkadaşlarda var ayarlıcaz bişeyler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi iyi, dalıpta çıkamamak var bi de :p scuba dalışlarıda motor kullanmak kadar tehlikeli ve dikkat isteyen bir iş. siz takımı hazırlayın ben gelmeye çalışırım, suyun altınıda üstünüde severim. :cat:

yok cok derin deildir can1m daha b1z amatörüz hemen derine dald1rmazlar

suyunu cikarmamak lazim suyun :cherry:

sana kustonun bi sözüyle cevap vericem free
"küçükken hep uzaya gitmek isterdim ordaki yıldızlar beni hep kendilerine çektiler oranın çok güzel ve zengin olduğunu düşündüm ama ilk dalışımdan sonra hiç bir yerin sualtı kadar zengin ve canlı olmadığını gördüm"
dalış konusunda kafanıza hiç bir şey takılmasın özelliklede eğitim ve güvenlik konusunda ben hem tek yıldız eğitmen hem de 8 yıllık 1. sınıf karışım gaz dalgıcıyım :bounce:

holy_diver böyle bi sey yaparsak ben +1 kisi daha oldum.

art1k senden haber bekliyoruz :cat:

yer ve tarih ve masrafları belirticem arkadaşlar bir iki gün hazırlık süresi istiyorum tabi bu arada tekliflere açığım :cat:

bende metalciyim olur mu :bounce: saka bi yana zamanım olursa bende katılırım ama bu ayın sonunu nasıl getırcem bılmıyom

arkadaşlar halledicez parayı da minimumda tutcaz aynız alışsın :mrgreen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
beleşe bi şeyler yokmu? mesela caddebostan plajına gidip donla denize girsek, arada kafamızı suya soksak... olmazmı, yerini tutmazmı? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar