Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saat - 21:50 S ten bir defa geçtim kimseyi göremedim maltepeye kadar gittim
Saat - 22:20 S ten bir defa daha geçtim kimseyi göremedim bankta oturdum 1,5 saat geçen arabaları seyrettim
Yarın gece geç saatte gelmeyi planlıyorum 23:00 - 23:30 gibi
Sahil yolundan Bostancı iskelesine gelmeden 400-500 metre önceki ışıklarda. Zaten yerlere de bakarsan 8-10 lastik çıkacak kadar yanmış lastik izleri görürsün.... (O virajın dili olsada bir konuşsa,,,,)
İndim cuma akşamı saat 21:15 gibi kalktım tek motordum arkadaşım biyere gitmiş. Cumartesi akşamıda benim nedenlerim vardı bu hafta pek gidemedimde haftaya bakalım Bu arada yarın akşam saat 20:00 da orda olucam sanırım eğer yağmur yağmaz ise. Hava güzel olucak gibi yarın çünki. Bu arada S virajı sezonu kapatmadı bu akşam saat 1 gibi bidaha durdum S de deli gibi gazlayan vardı dedim heralde ben S virajı yerine nürbürnring e geldim heryerde mercedes heryerde bmw :mrgreen: Geliceğiniz zaman saatiyle birlikte buraya yazarsanız karşılaşmaya çalışırız. Saygılar.