Hep amarikanın oyunu bunlar, bize buharlaşmayan benzin satıyorlar.
Yıkamaya gerek yok, 1-2 litre benzin varsa alırım.
Yıkamaya gerek yok, 1-2 litre benzin varsa alırım.
Su ısıda yoğunlaşıp daha sonra buharlaşıp tekrar yağmur olarak yağıyorsa, neden motorun içindeki benzin egzozdan salındıktan sonra buharlaşıp benzin bulutları şeklinde yağmıyor. Az önce bunu kafemizde tartıştık (TuSisters) bir kaç kelli felli eğitmenden doğru cevabı alabildik.Bilene yıkama paketi hediyemizdir.
not:ingilizlerden yürümeyin,petrol diyoruz amerikadan yol alın.
Durun bir dakikaaaaaaaa
Ben buna cvp vermek istiyorum.
O yıkama paketi benim olmalı(sanki motosiklet alabildim de)
Cidden ben de cvp vericem öğleden sonra şimdi yoğunum biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Benzinin uçuculuk özelliği suya göre daha yüksektir.Bileşimleri farklı
Daha uzun açıklıcam birazdan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Yemek yicem öğle yemeği açken beynim çalışmıyor
Buharlaşan benzin öte tarafa geçiyor.
Cehennemi neyle yakıyorlar sanıyordunuz?
Ek olarak benzinli araçlar doğu bölgelerinde daha çok tercih edilir mazota göre.Çünkü donma sıcaklığı yüksek.
Yani tekrar damlacıklaşmasıda geç olur.
Herşeyi geçtim buharlaşan sular tekrar yağmurla döndüğünde içinde saf su olmuyorki.Binbir çeşit mikrocanlı oluyor,kimyasal oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Nerde kampanya,çekiliş,beleş limonata orda ben ruhum gariban.
Az öncede bir başlığa çok asil bir kişiyim elimde olsa,hergün opera sanat galerilerine giderim demiştim
Zıtlığa bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Eee haber yok mu yıkama setini kim kazandı![]()
O set benim olmalı![]()
Su ısıda yoğunlaşıp daha sonra buharlaşıp tekrar yağmur olarak yağıyorsa, neden motorun içindeki benzin egzozdan salındıktan sonra buharlaşıp benzin bulutları şeklinde yağmıyor. Az önce bunu kafemizde tartıştık (TuSisters) bir kaç kelli felli eğitmenden doğru cevabı alabildik.Bilene yıkama paketi hediyemizdir.
not:ingilizlerden yürümeyin,petrol diyoruz amerikadan yol alın.