Şu video çeken arkadaş forumda mevcut mu acaba?

Vay beeee. Şu konuya yazılanları okudum da herkes kurallara uyan dört dörtlük sürücü.
Kendimi bir anda avrupa ülkesinde zannettim.
Birazdan arabamla gezmeye çıkıcam ve muhtemelen gerçeğin bu forumda yazılanlar gibi olmadığını görücem.

DKN

kum saati doldu ama kara murat ortaya çıkmadı. gerçekten buralarda değil demek ki

Arkadaş burada mı bilemiyorum ama yaptıklarını izleyince böyle aptalca motor kullanan, diğer insanların canlarını tehlikeye atan birinin hayatta bile olmaması gerekir bence..:farao:

aynalar +5 beygir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

Belki de yoktur Mazhar başgan... İnsanı hayatta tutan bişey yoksa bundan daha tehlikelisini de hiç kasmadan yapar.

Yalnız adamdaki R6 diğer R6 lara göre bir kaç km daha hızlı gibi?

Adam güzel gidiyor daha ne..
Tebrik etmek lazım.
Eleştirmek yerine sizde çekin yayınlayın.. :bounce:

O motorlari alip kafe onlerine cekenlere gelsin bu video... demistim zamaninda, turkiyeden böyle isler bekliyoruz.

Dumduz yolda gidiyor, teker yok, filtering yok, frenleme yok, stoppie yok, viraj yok sadece gaz aciyor, bu videonun nesi iyi ya. Bir de hitting the apexin basini koymus sanki motogpde yarisiyor lale

İzlerken keyif aldım sürüş tarzımız kesinlikle aynı, motosiklet bu birazda ruhsal kişilik işi. Zaten böyle olmasa çoğu kişi buna yorum yazmak yerine reno kangoo mu fiat doblo mu ? yazısını okuyor olurdu

Dumduz yolda gidiyor, teker yok, filtering yok, frenleme yok, stoppie yok, viraj yok sadece gaz aciyor, bu videonun nesi iyi ya. Bir de hitting the apexin basini koymus sanki motogpde yarisiyor lale

Herkesin zevki başka işte :) Bathuda böyle videolar çekiyor

İzlerken keyif aldım sürüş tarzımız kesinlikle aynı, motosiklet bu birazda ruhsal kişilik işi. Zaten böyle olmasa çoğu kişi buna yorum yazmak yerine reno kangoo mu fiat doblo mu ? yazısını okuyor olurdu

Her şeyi anlarımda 5.42 yi açıklayan biri olacağına inanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar