Şu video çeken arkadaş forumda mevcut mu acaba?

Merhabalar

Aşağıdaki arkadaşa ulaşmak istiyorum mesaj attım youtubeden ancak cevap alamadım 4 gündür.

Ne yapicaksin onu birsey sorucaksan videosuna yorum at

Biraz muhabbet kuracaktım. O yüzden mesaj attım arkadaşada öldü mü vs sandım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

Videosunda burayıda gördümde facebook olmadığı için facebook kanalını kullanamadım. Uzaklaştırılma sebebinde --- yazmakta ne anlama gelmekte biliyor musunuz? Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

МОТОRCU;4026912' Alıntı:
Kara Murat hanginiz durumu olmasın şimdi

Kara Muratı bulduk da uzaklaştırılmış be abi :)

Biraz muhabbet kuracaktım. O yüzden mesaj attım arkadaşada öldü mü vs sandım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

Videosunda burayıda gördümde facebook olmadığı için facebook kanalını kullanamadım. Uzaklaştırılma sebebinde --- yazmakta ne anlama gelmekte biliyor musunuz? Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Kara Muratı bulduk da uzaklaştırılmış be abi :)

youtube mesaj sistemi çok bktan sen yorumdan yaz tanışmak istediğini o sana ulaşır ölmediyse

Uzaklaştırılma sebebi gayet açık. Hıza, trafik kurallarına aykırı davranışlara ve suça teşvik etmek amaçlı video paylaştığı için.

Aynı ben helal olsun bende 100 le giderken böyle tripli ve agresif sürüyorum :mrgreen:

Kesinlikle benim sürüş tarzımdan çok çok uzak.

Benimde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

Uzaklaştırılma sebebi gayet açık. Hıza, trafik kurallarına aykırı davranışlara ve suça teşvik etmek amaçlı video paylaştığı için.

Anlamadığım şey forumda barkının apaçi gibi kullanma videosu, x kişisinin 299km videoları da mevcut. Bana düşmez tabi savunmak sonuçta kurallara hepsi aykırı. Ama ulaşmak istediğim adama ulaşamamak canımı sıktı :) Kaybetmişim o şansı.

Sıkıntı yapma kardeş...

Kenan sofuoğluna bile cevap yazmadılar bu motorcu aleminde

5461f561a652a3c972eabca5.jpg

Yapmayın yahu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Sıkıntı yapma kardeş...

Kenan sofuoğluna bile cevap yazmadılar bu motorcu aleminde

Ben öldü falan sanıyorum bakalım. Umarım kısa zamanda atar cevap.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------

Sen misin abi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürme tarzına yorum yapmaycağım ama canını riske atmıyormu acaba ? fazlamı cesur ?

Polisin yanından 300le geçmiş ağamızsın paşamızsın getirin plaketi ALKIIŞŞ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar