Şu velet' e bakın heleee :)

kopil cok iyi:) gelecektede artis olcak :mrgreen: Benimde Bİ Oğlum Olursa İlerde Evlendikten sonra Bİtane de Ben Alcam Sürsün Namısız:mrgreen: Bİz çocukken göremedik bali o görsün:mrgreen::mrgreen: SOnrada buraya koyarım ; Bi Tanede Topic Acarım en BaBasından "Starın Oğlu" Dİe :queen:

yeteneklı velet :bounce: bızım elımızden tutanımız olmadı o yaslarda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kızım olursa bu serseriye veririm ben :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı benim ufaklığım :queen: Yoksa bu benim oğlummu?Babacığım kaskın nerede alalım sana bi nolan babacım motora böyle binme abinlere iyi örnek ol:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Korumalar eksık :queen::queen::queen: en son yerındede hareket yapıo hanı yapamazdım yaptım ıste dıyerekten :queen::queen:

tamam cocuk yeteneklı ama ona o matora bınme ımkanını saglayan aılede asıl keramet:cat:ben o yasta plastık 3 tekerlı bısıklet bulamazdım

::coool:: çok kupalar kaldırır bu cocuk bakın ahada burada söylüyorum bu cocuk baya yetenekli ışık var bu cocukta menejerler bu cocugun peşine düşerler::tutkuy::::146::

valla o yaşlarda benim böyle bi motorum olsaydı şimdi pistlerin kralı olmuştum be rossi bile yanımda hiç kalırdı :):):): harbi yetenekli ve bir o kadarda şanslı bi cocuk

çok iyi denge var velette...10 sene sonra işin piri olur çıkar.

bunlar harika yaa en baştakii cok şahane bişey gercekten onun videolarını markalar görse yetiştirmek için alılar diye düşünüyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar