şu sorunu bulalım artık kafayı yiyeceğim

drn

arkadaşım cdı değilse karburatör olabilir motosikletinde bir boğulma oluyomu o devirlerde?yada motosikletin silindir piston yeni galiba öyle yazmışın oda bir nedendir...ve en önemlisi yağlamayı mososiklet tam olarak yapabiliyomu..bunlara dikkat et..

senin sorun motorla alaklı bir durum pistonlar sürtüyor olabilir sübab ayarı yaptır ne bilim krankta bişi olabilir vb . vb . vb . ....

hız istiyorsan ön dişliyi 15T o motor 17T yap motor hızlanır ama frenlem mesafesi artar
karbüratör inesinin üzerinde tırnak işaretleri var sekmanı sök sivri taraftan bire tak hava filitreni temizle casro yağ kat kat motora 10/40w yol almadan önce motrun ısınmasını bekle hemen atlama üzerine kendine güzel bir tabut bul çümkü o motora fazla oynama gitmiyor arkadaşım çok devirdi cg 125 tako metre dediğimden sonra boştayken gazı ver aşar ama tavsiye etmem sırf delirdiğin için yazıyom

motor sibob kapakları ısınıp sıkışma yapmış olabilir.bu durumdan dolayı benzinin belli bir kısmını yakamaz.yakamayıncada devir yapamaz.tamiri 20-30 TL arasında değişiyor.Büyük ihtimal sorun budur.

o motosikletin 8bin devire çıkmasına şükretmen lazım diye düşünüyorum ::xs26::

Hic yetkili servise gittinmi? Fikir cokta bu motorun fabrika verileri ne diyor?

ya kardeşim sen de benim gibi kafaya taktın mı bırak mıyorsun ..
boşver ya..

arkadaşlar bu sorun çözüldü artık 10 bin devir yapıyor :D

dostum son günlerde karbüratöründe oynama yaptırdın mı? mesela gaz pistonu vardır. hani şu gaz kelebeği açılında basınçla yukarı kalkan yaylı parça. bu parça değiştiğinde motamot aynı olmazsa olur genelde. sente ya da ateşleme değilse karbüratörüne baktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar