şu resimdeki far modifiyesini nasıl yapabilirim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay hep senin başının altından çıktı bu geyik:queen:
ankaraya gelince görüşmek üzere..
anatoliada toplanıp hep beraber ankara mt olarak grenajı değiştirmeye gideriz artık :cat:

Gel bekleriz. herzaman ne demek....:rendeer: :rendeer:
Ama granajı değiştirmessen hiç uğrama.

Değişmesi lazım acil olarak........:queen: :queen: :queen:

senin resimdeki, otomobillere yapıldığı gibi filmlerle oynama. farın üzeri film kaplanarak yapılmış.

diğer arkadaşların eklediği çift farlar gitti gidiyor da satılıyordu bir ara.

bence sen bu siteyi değiştir. cırkı çıkmış.

senin resimdeki, otomobillere yapıldığı gibi filmlerle oynama. farın üzeri film kaplanarak yapılmış.

harbimi yaa :)

cırkı neki yaw?

Şimdi seninde önerine bak yani arkadaş nasıl değiştirecek siteyi daha granajı değiştirmemiş :queen: :queen: :queen:

Herkes grenejı değiştir diyor ben uyayım grenajı değiştir kardeş sen
NOt:Koptum valla

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak hala değiştirmemiş.........

O GRANAJ DEĞİŞECEK Başka yolu yok ..................:queen: :queen: :queen: :queen:

dostum gel soyle bilgi veriyim sana o cift mercek farlarda H1 ampul var. Her biri buyutec seklindeki farlardir. O model fari olan bir firma bul ornegin peugot yada her hangi bir cin li. Iki fari satin al , sonra fiber glass calisan tamponculara git onlar sana kalip cikarip bunu motorun grenaji haline getirecekler ve farklari tutacak bir bolumde yapacaklardir. Daha sonra o yapilan parcayi boyatacaksin ve elektrikci sana farlarini baglayacak. Olay bu maliyet konusunda fikir ver desen cok zorlanirim ama 300 ytl gibi bir rakkam sana neye kalkistigin konusunda yardimci olacaktir. Olayi 1 haftada yaparsin.Umarim acikliyici olmusumdur. Daha fazla sorun olursa Ozelden mesaj at

grenaj mühim konu...bence komple değişmesi lazım...imza toplayalım grenaj değişsin

dostum gel soyle bilgi veriyim sana o cift mercek farlarda H1 ampul var. Her biri buyutec seklindeki farlardir. O model fari olan bir firma bul ornegin peugot yada her hangi bir cin li. Iki fari satin al , sonra fiber glass calisan tamponculara git onlar sana kalip cikarip bunu motorun grenaji haline getirecekler ve farklari tutacak bir bolumde yapacaklardir. Daha sonra o yapilan parcayi boyatacaksin ve elektrikci sana farlarini baglayacak. Olay bu maliyet konusunda fikir ver desen cok zorlanirim ama 300 ytl gibi bir rakkam sana neye kalkistigin konusunda yardimci olacaktir. Olayi 1 haftada yaparsin.Umarim acikliyici olmusumdur. Daha fazla sorun olursa Ozelden mesaj at

saol kardes saka bir yana bu bilgiyi vemen iyi oldu gerçi biraz masraflı ve uğraş olucak ama bi bakalım yinede araştırıyım...

hadi bakalımmhodri meydan grenajı değiştirmiyorum :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eninde sonunda deişmesi lazım granaj ın.........Deiştir sen.....:queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıcım grenaj deıştırmessen sorun yaşarsın ilerde. grenajı değiştir orjinal grenajı da koy kenara dursun. GRENAJ DEĞİŞİMİ şart olmuş. eger grenaj değiştiremem dersen motoru sat. o motorun artık grenajı değişmezse hayrını zor gorursun . motor bildiğin BANA YENI GRENAJ TAK diye bagırıyor yavvv

olmaz sen grenajı değiştir hem çinli grenajdan kurtulmuş olursun:mrgreen: :mrgreen:

bence artık bu konu değişmeli espirisi kalmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar