Şu anda neyle veya Kimle Ne yapmak Keyif Verir??

Şu anda neyle veya Kimle Ne yapmak Keyif Verir??=Yatağım ve yastığım :king:
Hadi iyi geceler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka ben buraya yazarsam ne olur tahmin edersin. :sunny:

aman abi yapma katya senin canına okur sahilde ateş yakar seni ızgara yapar bide siteye yazar rezil olursun daha çok görecek günün çok yapacak gezin var sen yazma hatta yazdığını bile sil

Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41' Alıntı:
aman abi yapma katya senin canına okur sahilde ateş yakar seni ızgara yapar bide siteye yazar rezil olursun daha çok görecek günün çok yapacak gezin var sen yazma hatta yazdığını bile sil
sen yazmışmıydın abi :rendeer:

ben canıma susamadım bir çocuğum var motor kullanıyorum bu kadar heyecan bana yeter birde evdeki aslanla boğuşmayım fantazilerim bana kalsın BEN KOYUN DEĞİLİM :queen: :flower: :bounce:

Yatağımda yatmak derin bir uykuya dalmak ve canım istediğinde uyanmak istiyorum lakin mümkün mü? Hayır! :salut:
Yarın sabah görüşmek üzere herkese iyi geceler.. :king:

İstanbulda kızarkadaşımın yanında olmak isterdim tabi bide neyapmak istersiniz kısmı var bunun onuda söle başbaşa film izlemek diye geçiştirebilirim sanırım :cherry:
Not:Kapının önünde bide motorum olsa çok kusursuz olabilecek hayal :queen:

bu kötü havada.;
bir dağ evinde,şömine karşısında güzel bir kahvaltı etmek isterdim. :)

Herkesler tatilden dönmüşken Bodrum Büyük Reef'te derin dalış yapmak accayip keyif verirdi... 2001 Kasımında yağmurlu bir havada insan boyuna yakın akyaların arasında huzur bulmuştum Büyük Reef'te 35 metrelerde... Çok özledim çoookkk... :rendeer:

derin' Alıntı:
Anlaşılan kimse buraya gerçekleri yazamayacak. :queen:

ben yazayım, şu anda st.martin adasında, beyaz kum ve güneşin altında, denizin içindeki bungalow'da , anlaşamayacağım bir dilde konuşan
( özellikle türkçe bilmeyen :queen: ) sarışın, mavi gözlü ( isveç veya orta avrupalı olabilir ) bacak boyu benim boyuma yakın olan bir bayanla mangal yapıp rakı içmek isterim demiycemi sizler çok iyi biliyorsunuz... :queen: , şööyle güzzel bir amerikan kahvaltısı yapmak isterdim.... :cherry:

Haftanın son günü Cuma bugün.Arkadaşlarla bir pizza veya mantı gecesi yapacak olsaydık!!!Keyifli olurdu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine,

+10000000 :thumleft:

sevgılerle...

Saat gecenin 3'ü.Efes Dark playstation Lord of the rıngs ve pc de quake ve bu gecenin sabahı pazar günü yaşasın.Kimle olmak isterdim vallaha bu halim güzel.Sabahı bekliyom

mete_han' Alıntı:
federal' Alıntı:
Arkadaşlar bu topic'in başlığı ilk açıldığında BİR İLİŞKİYİ MÜKEMMEL KILAN FAKTÖRLER SORULMUŞTU bende ona istinaden çevremden gördüğüm ve kendi yaşadıklarımdan cevabımı verdim, ama sonradan başlık değişti ( neden değişti bilemiyorum ), yanlış anlaşılma olmasın insanların tepkisini çektiysem beni anlasınlar , başlık değişti, emre sağolsun........ :santa:

sinyor fedo...iki tepki gördün hemen yusuf yusuf oldun valla...

mete kimden tepki gördüm söylermisin canım, tepki gösterenler daha sonra yanlışlığı düzelttiler, tamamiyle yanlış anlama, ayrıca söylediğin yusuf'u da tanımam, tanımayacağımda ( yapı meselesi ) .... ama sen çok iyi tanıyorsun galiba.... şeker çocuk... :queen:

federal' Alıntı:
ben yazayım, şu anda st.martin adasında, beyaz kum ve güneşin altında, denizin içindeki bungalow'da , anlaşamayacağım bir dilde konuşan
( özellikle türkçe bilmeyen :queen: ) sarışın, mavi gözlü ( isveç veya orta avrupalı olabilir ) bacak boyu benim boyuma yakın olan bir bayanla mangal yapıp rakı içmek isterim demiycemi sizler çok iyi biliyorsunuz... :queen: , şööyle güzzel bir amerikan kahvaltısı yapmak isterdim.... :cherry:

aynı abi şu anda da aynı, hep aynı ...

Kadıköy modada karışık bir omlet canım çekti.Beraber yiyebileceğim biri olsa çok keyifli olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar