Şu anda neyle veya Kimle Ne yapmak Keyif Verir??

Çatı katındayım hava kapalı.Ada manzarası muhteşem.Mumlar yanıyo ve ben kesinlikle kendime sahlep yapmayı hak ediyorum :cat:
Sorunun cevabı alakalı olmadı çünki yanlızım :sunny:

Costantine, geçen de sahlep dedin canım çeki sokakta salep arattın bana.... :queen:

evet egeknn ve karakız yorumunuz var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 yıl evli kalıp ayrıldım ben sanırım yorum yapabilmem için yeterli cinsellik hiç sorun olmadı aramızda çünkü başka sorunlardan fırsat kalmadı sanırım anlatmak istediğini gayet iyi anlıyorum ama ya yanlış yoldan anlatıyosun yada durduğun yer yanlış kardeşim....

EgeKnn, avatarin hic ole demio ama. sankim cok deneyimliymissin gibi :queen: :queen:

EgeKnn, inan bana haklıyım çevremden bir çok arkadaşım ve önceden yaşadığım tecrübelerim çok genişşşş kanka....daha tecrübeli arkadaşlarım abilerim ablalarım varsa da cevap verecektir eminim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shamyl, sende böyle şeylerle uğraşıyosun dimii :queen:

ben kendimi yeterince tecrübeli görüyorum :king: siz konuya devam edin bana müsade

Forumdan Uzaklaştırıldı
bira kutumun içinde olmak
içine girip oturup hepsini yavaş yavaş yudumlamak :queen: :flower: :queen: :flower:

arkadaşlar her şey maddiyat...gerisi boş...lamı cimi yok...paran olunca romantikde olursun...istediğinide elde edersin...odunda olsan...paran varsa saygıda görürsün...sevgide...hatunlar emrinde...

Motosikleti
Su Motoru
federal, olm bizde sana uygun "federal cinsellikten girmiş olaya bizde girelim" dedik adımız sapığa çıkmasa bari :cherry:. Neyse ben kaçar herkeze iyi akşamlar, hoş sohbetler ...

Başlıktan sapmayalım arkadaşlar

Not:Bu arada sahlep hazır varmı isteyen???

mete_han, abi sen de herşeyi maddiyata bağlıyosun ya helal yani, çık şu bunalımdan artık yaaa...gerçi doğru söylüyosun :)
Costantine, burnuma koktu be, insafın kurusun :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
az önce bakırköy-bostancı denizotobüsündeydim, lodostan dolayı beşik gibi sallanıyordu. biraz kestirdim, çok keyifliydi :) bir kaç tur daha git gel yapmayı düşünmedim değil :queen:

bir şemsiyenin altında kumsalda elimde buz gibi bir bira yada bol buzlu bir lipton ice tea limon kulağımda mp3 playerim...ve biliyorumki bu tatili istediğim kadar uzatabilirim çünkü ömrümün sonuna kadar istediğim kadar harcayacak ama çalışmak zorunda olmayacak kadar param var...

bırakın cinsellikmiş şuymuş buymuş bundan iyi keyif varmı :))

haa bide hemen arkamda kapalı otoparkında 1 dodge viper ve 4 ayrı model motorum olan 3 katlı kumsala uzaman bir evim var...

bak yine unuttum bide kiminleydi dimi...??? hmm bana huzur verecek ve güldürecek herkesle.öyle değilse hiçkimseyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar