- Konu Yazar
Şu anda neyle veya Kimle Ne yapmak Keyif Verir??=Yatağım ve yastığım :king:
Hadi iyi geceler :rendeer:
Hadi iyi geceler :rendeer:
sen yazmışmıydın abi :rendeer:APV41' Alıntı:aman abi yapma katya senin canına okur sahilde ateş yakar seni ızgara yapar bide siteye yazar rezil olursun daha çok görecek günün çok yapacak gezin var sen yazma hatta yazdığını bile sil
derin' Alıntı:Anlaşılan kimse buraya gerçekleri yazamayacak. :queen:
mete_han' Alıntı:federal' Alıntı:Arkadaşlar bu topic'in başlığı ilk açıldığında BİR İLİŞKİYİ MÜKEMMEL KILAN FAKTÖRLER SORULMUŞTU bende ona istinaden çevremden gördüğüm ve kendi yaşadıklarımdan cevabımı verdim, ama sonradan başlık değişti ( neden değişti bilemiyorum ), yanlış anlaşılma olmasın insanların tepkisini çektiysem beni anlasınlar , başlık değişti, emre sağolsun........ :santa:
sinyor fedo...iki tepki gördün hemen yusuf yusuf oldun valla...
federal' Alıntı:ben yazayım, şu anda st.martin adasında, beyaz kum ve güneşin altında, denizin içindeki bungalow'da , anlaşamayacağım bir dilde konuşan
( özellikle türkçe bilmeyen :queen: ) sarışın, mavi gözlü ( isveç veya orta avrupalı olabilir ) bacak boyu benim boyuma yakın olan bir bayanla mangal yapıp rakı içmek isterim demiycemi sizler çok iyi biliyorsunuz... :queen: , şööyle güzzel bir amerikan kahvaltısı yapmak isterdim.... :cherry: