ŞU ANDA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
frekanslar karıştı :p
ben Bengü değilim

gerçi olsamda inkar ederdim musti sayesinde bütün site topla tüfekle saldırıya geçmiş Bengü'ye karşı :p :queen: :queen:

frekanslar karıştı :p
ben Bengü değilim

gerçi olsamda inkar ederdim musti sayesinde bütün site topla tüfekle saldırıya geçmiş Bengü'ye karşı :p :queen: :queen:

bengü değilsen kimisin?
söyle kimsin
susma hadii söleee
ve sen bengü değilsen söllee bengü nerde hııı neeerddeeeee:queen:

haftasonunu iple çekme telaşındayım duygusalım fabrikada saatlerde geçmiyo sapsamda işden kaytarsam muzurlukları peşindeyim bulamadım asabiyim uyusam iyi gelir heralde:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Vay be 9 aydır bir şey yazılmayan topici hortlattığına göre cidden streslisin Tubi.

Bende kendimi sinirli,isyan etmek üzere olan ve artık bir şeylerin değişmesi gerektiğine kafayı takmış biri olarak hissediyorum.

nasıl olsun bea hergün izmit istanbul çekilmiyo yolculuk berbta trafik berbat iş gereği iş yorgunluğu var haaa bide birine çıkma teklif edecem onun düşüncesi içersindeyim:)inşallah kabul eder başkada bişeyim yok iyiyim allaha şükür:cherry:

valla şuanda daha önce dinlemediğim şarkıları dinliyorum karışık yani. ebru gündeş - seni sevmediğim yalan :)

afrikayı kuzeyden güneye geçmek için hayaller kuruyorum.
100 - 125 cc motorla nasıl geçerim yaklaşık 9 000 km yi ve motorda nasıl bir değişiklik yapmalıyım diyerek :)

GKN

fenayım fena
zaten darlanıyorum, bide sıcak rutubet, tv deki 5. sınıf filimler
aaaaaaaaaaaaaa
fenayım..

26 aydır unutulan bir konuyu bulup hortlattığım için kendimi yaramaz bir çocuk gibi hissediyorum :) (Gözlerinden uyku akan, ama hala yatağına gitmemekte ısrar eden çocuk)

hemen iştirak etmem gerekir diye düşündüm..

efenim sarhoş hissediyorum :mrgreen:

Super Moderator
Onu bilmem de, ismi gördükten itaibaren "Derin" kelimesini göreceğimi hissettim...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkılıyom.
cgbw9.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar