StyLe Of Merzifon Part 3xD

slm

her insanın kendine göre bir maddiyatı ve kendine göre bir zevki vardır,heralde genc adamın yaşından dolayı o türevde motorlara binmesi çok doğaldır ve kendince bişiler yapmada en doğal hakkıdır (marmaris)kardeşimi kınamadan geçemicem söyledikleri için.
modifiyeci kardeşim allah daha iyilerini nasip etsin inş. :)

Kesinlikle Katılıyorum.:cat::rendeer:

Hocam sende çok iyi biliyorsun ki bu motorlar bu amaç için değiştiriliyor.
Bazen bu sitede ufacık bir resime bile birsürü yorum yapılıyor
aaa nerde aynalar, hani bakiiim senin korumaların, öyle motora binersen ödün kopar, ne işin var senin o cc yle daha bir çok şey.

Anlıyacağın bizde genel olarak denge yok.
Kötüye kötü demeliyiz.

Birisi mağdur diye illa onun yanında olma geleneğimizi
bir yere bırakalım ki onlar bizi aşağıya çekmesin
biz onları yukarı çekelim

diye düşünüyorum. :cat:

Şimdi şöyle bir durum var ben derimki bunlarla yarış yapmayın iyi değil sonu kötü oluyor denilebilir tamam ama hız için açılmış topicler var orada tenkit edilebilir. Bu kardeşimiz görsel açıdan bizlerin yorumunu merak etmiş bizde motosikletine bakıp yorum yaptık mesele bu :cat:

size çok gülüyorum ve acıyorum .o teneke yığınları tamam 2 tekerlek fakat bisiklette iki tekerlekttir:) siz cahil toplum olarak bi düşünürseniz ama hiç bunu yapabiliceğinizi sanmam o mopetlere binerek egzozunuzdan çıkan dumanlarla ozon tabakasının delinmesinde en büyük rolü oynuyorsunuz.sokaktan geçen insanın duman kokusundan rahatsız olmasına ne diceksiniz yada çıkarttığınız gürültüyle vatandaşın huzurunun bozulmasına ne diyebiliceksiniz.ama yokkkk siz bunları anlıyamıcak kadar acizsiniz.bizim paramız yok bize kacak elektirik bedava diyip pişkinliğinizi belirtirsiniz.kendinizi geliştirin derim asyada bile daha çok motorculuk anlayışı mevcut.devam size belki dünya kalasmanına girersiniz fakat başka boyutlarda :)

Burası sadece yüksek cc motosikletlerin sitesi değil. İki laf fazla olsun diye yorum yapmışsın madem paylaşmasını istemiyorsun yorum niye yapıyorsun.:farao:
Kardeşim güzel olmuş emeğine sağlık.:rendeer:
Bizde zamanında mopede bindik.Ve binmeyen motorcu yoktur sanmıyorum..
Ama hiç bi zaman içinde egzostunu çlıkartıp parparparpar milletin huzurunu kaçırmadım.. Modifiye yapılan tüm mopedlere karşıyım.Ses ve görüntü kirliliğinden başka hiç bir şey değil. Durumun yoksa mopedine düz binersin arkadaşım..
Arkadaş yazdıklarında yüksek cc ile ilgili veya cc ile ilgili hiç birşey dememiş.

O motorlar kullanıcılarının kafalarına göre yaptıkları modifiyelerle
motorun üzerine "yatarak" ~100 km yaptıkları standart dışı, hem kendilerini
hem diğer insanları tehlikeliye atarak şov yapılan motorlar.

Evet burdada bir emek var.
Evinizin altındaki 3 dükkanı galeriye çevirmek için emek harcayıp kolonları duvarları yıkıyorsunuz ve ilk depremde binanız yıkılıyor.
Peki bu emek saygıdeğer mi??

Bazı şeyleri genel ahlak kuralları ile değerlendirmek lazım.

:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

Şimdi şöyle bir durum var ben derimki bunlarla yarış yapmayın iyi değil sonu kötü oluyor denilebilir tamam ama hız için açılmış topicler var orada tenkit edilebilir. Bu kardeşimiz görsel açıdan bizlerin yorumunu merak etmiş bizde motosikletine bakıp yorum yaptık mesele bu :cat:

sence o mopedlerle yarışmayacaklar mı ? İnanıyormusun yani buna ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam sende çok iyi biliyorsun ki bu motorlar bu amaç için değiştiriliyor.
Bazen bu sitede ufacık bir resime bile birsürü yorum yapılıyor
aaa nerde aynalar, hani bakiiim senin korumaların, öyle motora binersen ödün kopar, ne işin var senin o cc yle daha bir çok şey.

Anlıyacağın bizde genel olarak denge yok.
Kötüye kötü demeliyiz.

Birisi mağdur diye illa onun yanında olma geleneğimizi
bir yere bırakalım ki onlar bizi aşağıya çekmesin
biz onları yukarı çekelim

diye düşünüyorum. :cat:

allahım sonunda benim gbi düşünen birine şahit oldum.kardeşim çok teşekkürler konuyu çok iyi anlatmışsın bunlar anlamaz başkalarının hayatlarını hiçe attığının farkına varmaz varsada pişkinlik yaparlar umursamazlar.ya bu motorlarda sinyal nerde ayna nerde kimse umursamaz nasıl sürdüklerinede hepimiz şahit oluyoruz.ama yok biz hatalarını belirtince suçlu ilan ediliriz.hani kasksız motorcu motorcu değildi nerde felsefeniz işinize gelince ahkam kesmesi basit.yapılan emeğe saygı diyorlar birde yaptıklarını marifet yerine sayıyorlar emek yapmışınız yaptığınız emek tvlerde deşifre programlarına cahil herifler diye çıkmak oluyosa kafanızın daha basmadığına bu bir kanıttır:p
sizin egzoz dumanınızı gürültünüzü millet çekmek zorunda değil.ben burda büyük cc lerden bahsetmiyorum gidin today alın 50 le gidin ne çevrenize gürültü verin ne duman verin ama yokkk işte aklın yolu burda ön plana çıkıyo:queen:

Bizde zamanında mopede bindik.Ve binmeyen motorcu yoktur sanmıyorum..
Ama hiç bi zaman içinde egzostunu çlıkartıp parparparpar milletin huzurunu kaçırmadım.. Modifiye yapılan tüm mopedlere karşıyım.Ses ve görüntü kirliliğinden başka hiç bir şey değil. Durumun yoksa mopedine düz binersin arkadaşım..

:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

sence o mopedlerle yarışmayacaklar mı ? İnanıyormusun yani buna ?

Fotoğrafta gördüğünüz mopedlerin hangisi hız için yapılmış hangisinin egsozu çıkartılmış adam motosikletini boyamış yorum bekliyor.Bizler sadece buna yorum yapacağız sadece :cat:

Fotoğrafta gördüğünüz mopedlerin hangisi hız için yapılmış hangisinin egsozu çıkartılmış adam motosikletini boyamış yorum bekliyor.Bizler sadece buna yorum yapacağız sadece :cat:

Ben şimdiye kadar sadece görsel modifiyeye giren moped görmedim..Mutlakaki teknik modifiyeye de başlanacaktır.Ayrıca bu konu arkadaşın motorlarına hitaben değil.Modifiyeli mopedlere..Genelleme yani..
Ha fotoğraf hakkında yorum yapmamız isteniyorsa hiç olmamış, hiç beğenmedim..

[not]1.2.14. Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz..[/not]

Son düzenleme:
arkadaşın o motorla ne yaptığı ne yapacağı kimseyi ilgilendirmez alabileceği tüm sorumluluk ve veya sorumsuzluk kendine aittir.adam burda topiği "100 yaptım bununla 200 yaptım yok egzost u var yok motoru modifiyeli dememişki bir iki sticker yapıştırıp 3-5 parça birşey yapmış motorum nasıl demiş e bu şimdi senin zoruna gidiyorsa gelip burda ortalığı karıştırıyorsan hata sende marmaris arkadaşım yok kafanız basmıyor yok cahilsiniz aptalsınız vesaire laflar senin ne kadar düşük bir seviyede olduğunu gösterir. Daha olmuş 25 30 mesajın kimseyle tanışmamışsın burda biriyle oturup çay bile içmemişsin belkide, hangi cesaret ve anlayışla bu tür laflar söylediğini anlayabilmiş değilim insanları nasıl yargılayabilirsin bu şekilde? bu senin ne kadar önyargılı ve zayıf karakterli biri olduğunu gösterir ha deme şimdi bana "sen ne yaptın beni tanıyormusun ki böyle konuşabiliyorsun?"bende derim ki herkes haddini bilecek ;)

korkut 250 gel kardeşim tükkana orada muhabbetlerimize devam edelim,bozmayın morallerinizi
sitedeki herkes kardeşimiz ,abimiz ,dostumuz ,biz bir aileyiz her ailede ufak tefek kavgalar olabilir hasarlarda olur ve geçer ,unutulur önemli olan kalpler bir olsun bu ailede ,fındık kabuğunu doldurmaz mevzular yüzünden kırmayalım birbirimizi arkadaşlar lütfen ..

Son düzenleme:
arkadaşın o motorla ne yaptığı ne yapacağı kimseyi ilgilendirmez alabileceği tüm sorumluluk ve veya sorumsuzluk kendine aittir.adam burda topiği "100 yaptım bununla 200 yaptım yok egzost u var yok motoru modifiyeli dememişki bir iki sticker yapıştırıp 3-5 parça birşey yapmış motorum nasıl demiş e bu şimdi senin zoruna gidiyorsa gelip burda ortalığı karıştırıyorsan hata sende marmaris arkadaşım yok kafanız basmıyor yok cahilsiniz aptalsınız vesaire laflar senin ne kadar düşük bir seviyede olduğunu gösterir. Daha olmuş 25 30 mesajın kimseyle tanışmamışsın burda biriyle oturup çay bile içmemişsin belkide, hangi cesaret ve anlayışla bu tür laflar söylediğini anlayabilmiş değilim insanları nasıl yargılayabilirsin bu şekilde? bu senin ne kadar önyargılı ve zayıf karakterli biri olduğunu gösterir ha deme şimdi bana "sen ne yaptın beni tanıyormusun ki böyle konuşabiliyorsun?"bende derim ki herkes haddini bilecek ;)

:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 PM ----------

korkut 250 gel kardeşim tükkana orada muhabbetlerimize devam edelim,bozmayın morallerinizi
sitedeki herkes kardeşimiz ,abimiz ,dostumuz ,biz bir aileyiz her ailede ufak tefek kavgalar olabilir hasarlarda olur ve geçer ,unutulur önemli olan kalpler bir olsun bu ailede ,fındık kabuğunu doldurmaz mevzular yüzünden kırmayalım birbirimizi arkadaşlar lütfen ..

Yok abi ben gayet seviyeli konuşuyorum adam dalga geçer gibi sen Bilmezsin sen ne anlarsınız kafanız basmaz gibi cümlelere kuruyor. Ya herkezin fikirleri değişiktir benim beğendiğim fikri sen beğenmeyebilirsin gayet normal burda iyi kötü herkez yorumlarda bulunuyor ama iş seviyesiz aşağılamalara gelince nettende atsalar beni kendimide aşağılattırmam. :cat:

:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 PM ----------

Yok abi ben gayet seviyeli konuşuyorum adam dalga geçer gibi sen Bilmezsin sen ne anlarsınız kafanız basmaz gibi cümlelere kuruyor. Ya herkezin fikirleri değişiktir benim beğendiğim fikri sen beğenmeyebilirsin gayet normal burda iyi kötü herkez yorumlarda bulunuyor ama iş seviyesiz aşağılamalara gelince nettende atsalar beni kendimide aşağılattırmam. :cat:

boş ver herkes birbirini biliyor gel sen tükkana sıkma güzel canını :cherry:

hemşo naaptın sen ya aşmışsın olayı:wiinkk:

ortalığıda fena karıştırmışın buarada:cherry:

arkadaşlar merak etmeyin yaza merzifona gidince ben arkadaşı bulur motorunun her bişeyine bakarım egzoz mekanik modifiye falan sürüşünüde kontrol ederim gerekli yerlerde müdahalede ederim otoriteyim ya Türkiye'deki herkes gibi:p

Yaa burada benım yanımda olan herkeze tşk ediyorum motorları biz akşamları gezmek için yaptık...!bunuda merzifonda bilen bilior abilerim sizde canlarınızı sıkmayın bence...!abi senide beklerim inş gelince görüşürüz istedigin gibi sürüşüme bakarsın her türlü motoru süreriz..!Yanımdaki herkeze Tşk ederim Tekrar..!

evet gerçekten herkesin farklı zevki vardır ve insanın altında illa yamah honda da olmayabilir.önemli olan kendi beğendiği birşeyi yapmak..sadece şuna karşıyım , genelde bu tarz modifiyeli motorlarda egzos iptal ediliyo ve deli gibi bağırıyor motorlar..bu gerçekten insanı çok rahatsız ediyor..eline sağlık...

ya hala 3.dünya ülkesi olma yoluna devam diyorsunuz.bunların ne görselliği var kardeşimde paylaşıma sunuyorsunuz zaten bunları kullananlar yeterince gürültü kirliliğine neden oluyorlar bide yetmezmiş gbi bu sitede görüyruz.

Sizi saygıya davet ediyorum ne demek şimdi bu sitenin sadece sana veya illaki büyük motorlaramı ait olduğunu sanıyosun burda motoru olmayan kardeşlerimizde onları siteden göndermekmi lazım arkadaş elinden geldiğince bir şeyler yapamış ve buraya koymuş bu bile yeter ..

Keyifle sür, Allah kaza, bela vermesin...:rendeer:

İşte bu kadar ya:) Keyifle sür kardeşim.Arkandayız;).Ama sen o apaçiler gibi akrobasi yapma.GEçen gün birtanesi yanımdan bir geçti:)Kulaklarım çınladı sesten.Bende severim mopedleri.Ama abartılmadığı sürece.Şöyle turbo egsozlu.Aynalı olsun benim olsun.Bu arada bu makinelerin benzin-yağ karışımını kendin ayarla derim.Burada moped kullanırken benzin almaya gittiğimde 5 liralık benzine de aynı miktarda 10 liralık benzinede aynı miktarda yağ koyuyorlardı.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar