StyLe Of Merzifon Part 3xD

Kusura bakmayın arayı açtık biraz ama biraz vaktimiz yoktuu anca bittiler xD

Eee GEne Başınızı agrıttık ama Yorumları bekleyim demi xDTşk şimdiden :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya hala 3.dünya ülkesi olma yoluna devam diyorsunuz.bunların ne görselliği var kardeşimde paylaşıma sunuyorsunuz zaten bunları kullananlar yeterince gürültü kirliliğine neden oluyorlar bide yetmezmiş gbi bu sitede görüyruz.

bazı şeyler gereksiz olmuş ilk hali çok daha iiydi bionike bnzemiş :p

ya hala 3.dünya ülkesi olma yoluna devam diyorsunuz.bunların ne görselliği var kardeşimde paylaşıma sunuyorsunuz zaten bunları kullananlar yeterince gürültü kirliliğine neden oluyorlar bide yetmezmiş gbi bu sitede görüyruz.

ee arkadaşlar ne yapsın herkezin altında HONDA , YAMAHA yok bizim kesim ne yapalım birde bu siteye sahiplenmissin heralde ama sonucta 2 tekeriolan her aracı görme gibi biolanağın var yani ;)

Haklısın biraz düşünceli konussanız daha iyi olur tşk edeerim arkadaşşım ...!

her insanın kendine göre bir maddiyatı ve kendine göre bir zevki vardır,heralde genc adamın yaşından dolayı o türevde motorlara binmesi çok doğaldır ve kendince bişiler yapmada en doğal hakkıdır (marmaris)kardeşimi kınamadan geçemicem söyledikleri için.
modifiyeci kardeşim allah daha iyilerini nasip etsin inş. :)

bu makineler fena yaa 5 tl lik atsan ne kadar götürr :D benm 151 rs 40km yapıo :D

Motorun en iyisi fabrika çıkışlısıdır mantığında olduğum için görüntü modifikasyonlarına hep soğuk bakarım ama harcanmış emek ve motosiklet sevgisi olduğu için eyvallah diyorum..ama uzay kafayı pek tutmadım açıkçası :) beri yandan chopper havası olan şugar olmuş.. :cat:

Burası sadece yüksek cc motosikletlerin sitesi değil. İki laf fazla olsun diye yorum yapmışsın madem paylaşmasını istemiyorsun yorum niye yapıyorsun.:farao:
Kardeşim güzel olmuş emeğine sağlık.:rendeer:

hertürlü emeğe saygımız var,uğraşılmışsa değerlidir:)

Burası sadece yüksek cc motosikletlerin sitesi değil. İki laf fazla olsun diye yorum yapmışsın madem paylaşmasını istemiyorsun yorum niye yapıyorsun.:farao:
Kardeşim güzel olmuş emeğine sağlık.:rendeer:

Arkadaş yazdıklarında yüksek cc ile ilgili veya cc ile ilgili hiç birşey dememiş.

O motorlar kullanıcılarının kafalarına göre yaptıkları modifiyelerle
motorun üzerine "yatarak" ~100 km yaptıkları standart dışı, hem kendilerini
hem diğer insanları tehlikeliye atarak şov yapılan motorlar.

Evet burdada bir emek var.
Evinizin altındaki 3 dükkanı galeriye çevirmek için emek harcayıp kolonları duvarları yıkıyorsunuz ve ilk depremde binanız yıkılıyor.
Peki bu emek saygıdeğer mi??

Bazı şeyleri genel ahlak kuralları ile değerlendirmek lazım.

harbi kafanızn basmadığına kanaat getirdim.başarılar:queen:

Bir gün bir yerlerde anlarsın kafamın basıp basmadığını .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------

Arkadaş yazdıklarında yüksek cc ile ilgili veya cc ile ilgili hiç birşey dememiş.

O motorlar kullanıcılarının kafalarına göre yaptıkları modifiyelerle
motorun üzerine "yatarak" ~100 km yaptıkları standart dışı, hem kendilerini
hem diğer insanları tehlikeliye atarak şov yapılan motorlar.

Evet burdada bir emek var.
Evinizin altındaki 3 dükkanı galeriye çevirmek için emek harcayıp kolonları duvarları yıkıyorsunuz ve ilk depremde binanız yıkılıyor.
Peki bu emek saygıdeğer mi??

Bazı şeyleri genel ahlak kuralları ile değerlendirmek lazım.

Evet o motosikletlerle yarışlar yapılmasına bende karşıyım .Adam yarış için yaptımmı demiş yok böyle bir şey yaptım yorumlarınızı bekliyorum demiş .:cat:

Son düzenleme:
ya marmaris arkadaşım bunlarda ne görsellik var demişin adama küçümsemişin adamı yaa alla alla bunlarla yapılan yarışlardan bahsediyorsan hepsi birer cahil ona eyw.ona sözüm yok adam beğenmiş açmış topic...millete kafasının basıp basmadıgını sen belirleyemezsin

Hocam sende çok iyi biliyorsun ki bu motorlar bu amaç için değiştiriliyor.
Bazen bu sitede ufacık bir resime bile birsürü yorum yapılıyor
aaa nerde aynalar, hani bakiiim senin korumaların, öyle motora binersen ödün kopar, ne işin var senin o cc yle daha bir çok şey.

Anlıyacağın bizde genel olarak denge yok.
Kötüye kötü demeliyiz.

Birisi mağdur diye illa onun yanında olma geleneğimizi
bir yere bırakalım ki onlar bizi aşağıya çekmesin
biz onları yukarı çekelim

diye düşünüyorum. :cat:

ya marmaris arkadaşım bunlarda ne görsellik var demişin adama küçümsemişin adamı yaa alla alla bunlarla yapılan yarışlardan bahsediyorsan hepsi birer cahil ona eyw.ona sözüm yok adam beğenmiş açmış topic...millete kafasının basıp basmadıgını sen belirleyemezsin

Çok şey yazarımda ben şimdi neyse insanı zorla kötü söylettirecekler illa ama bir gün bir yerlerde rast gelirse benim kafa nasıl basıyormuş görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar