STV 'nin diziye efekt koymayı unutması =)

İnsan ''ben ne yaptım'' acaba diye dönüp bir bakmazmı:)

STV ve muadili kanalları listeden silmiş olduğuma bir kez daha sevindim.

arkadaşlar özel bir efekt koymuşlar oraya, yalnızca imanı kuvvetli olanlar görebilir, biz o yüzden göremiyoruz:D

Şefkat tepe denen saçmalıktan sonra bitmiş bi kanaldır..YAZIK..

bu dizinin bu bölümünü bir yerde izledim. efekt koymayı unutmalarını bırakın her tarafı efekt olsa matrix oılsa izlenmez saçma sapan konulu bir filmdi. yazık orada oynayan oyuncuların emeğine.hele bir de efektsiz mavi perdede ufak ufak haçların olup süblim mesaj vermeye çalışmaları daha da bir komik.

Bu video şu anda dünyanın bir çok ülkesinde yerel kanallarında ve sitelerde uçuk konusu ve bunu bile beceremeyenlerle dalga geçiliyor, 2013 ün gangamı olabilir vallahi.

Adamlar diyor ki öyle uyduruk dizi yaptık ki montajda render aldıktan sonra biz bile izlemiyoruz :mrgreen:

Adamlar anında farkedip düzeltmişler işte, niye dalga geçersiniz ki hemen?

[YT]-U_Q3FYFb9U[/YT]

Hatırlar mısınız Kollama diye vadi çakması dizileri vardı.. Kaya Minik vardı hani pekekeyi kurmuştu güya.. Hatta deli bir emekli polis bu tip kılığına girip kendini ağaca asmaya kadar vardırmıştı..

Şimdi ne değişti de ''el etek öpülür'' triplerine geldiler? Apo hazretleri namazında niyazında müslüman(!) propagandası yapmaya başladılar, niye?
Neden İran dış işleri bunlar için siyonizme hizmet ediyorlar diye açıklama yaptı?
Suriye sınırı israillilere satılsın diye bu grup neden yıllarca (mayına basan ''çocuklar'' ölüyor- sakat kalıyor) diye kampanya yaptı?

Abant toplantısı diye neden hep pkk isteklerini dayattılar?
Neden kürtçe yayın yapıyorlar?
Neden türk cumhuriyetlerine sızmaya çalışıyorlar?
Rusyadan ve bazı türk cumhuriyetlerinden bunları neden küreyip attılar?

O gazeteleri nasıl, hangi parayla bedava dağıtıyorlar, ne için, kim için?

Bizim donumuzun ipine karışıp kendileri banka kurup faiz yerken neden cehennem akıllarına gelmiyor?

Yurtdışında afrikalılara bedavadan(!) türkçe(?) öğretenler burdaki dershanelerinde çocuklardan niye tonla para alıyorlar?
Neden, neden, neden?

Stvnin ruh halini anlayabilmiş değilim. Gizli kamera ibaresi ile yıllarca bildiğin tiyatrocuların oynadığı dizi film yayınladılar. Her fırsatta da insanların maneviyatını sömürebilmek için yapmadıkları numara yok.

Amaç islam propagandasımı yoksa iyi niyetli insanları sömürmekmi ? ( Aslında ben cevabı bılıyorum )

Tvde sildiğim ve görmek istemediğim yagane kanaldır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saman Tv :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Diziyi seyretmedim, seyretmeyide düşünmedim.
Muhteşem yüzyılıda seyretmedim,
aşkı memnu seyretmedim,
Kavak yelleri birkaç bölüm izlemişimdir
olaya birde şu açıdan bakalım;
Yukarıda adı geçen dizide efekt konulmamış ve rezalet ve ilgisiz reji yönetimi(adı tam neyse) görülmüştür.
Muhteşem yüzyılda tasnif edilen saray = harem benzetmesi ve her türlü entrika ve oyunlar ?
Aşkı memnu amcasının hanımıyla birlikte olan bir yeğen ??
Kavak yelleri , kimin eli kimin şeyinde durumu ??
kısacası Dizi sektörü kötü , ama görsel ama başka yönlerden beni olumsuz etkiliyor..
şu anda hiç bir diziyi seyretmiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar