Stupid american Riders

Stupid american riders----
Şu amerikan kültürünün aptalca çelişkilerinden biri daha...:cyclopsan
Adamlar beysbol (baseball)maçında kask takıyorlar ama motor sürerken kask takmamak için direniyorlar.:farao:
Aman Allahım nasıl bir anlayış bu.:queen::queen::queen:
Bu Amerikan harikası kafaların içi ne dolu acaba.:queen::queen::queen::queen::queen:
[YT]_nGsnURfCgs&feature[/YT]

Birde kask takmayınca yurt fışında böyle değil diye çıkışanlar var onlar izlesin. Yanlış anlaşılmada olmasın kask takmamayıteşvik etmiyorum.

kask takanlardan birisi diyorki: kask takıyorum çünkü bazı şeyleri riske etmek istemyiorum ama bakıyorsun adam t-shirt le binmiş motora. diğeri de kask takmamak aptallık diyor o da aynı şekilde herhangi bir ceket olmadan biniyor. bunları akıllısı bile bizimkilerin yarısı etmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amerika deyince her yerini bir sanmayın. Her eyalet farklı kurallarla yönetiliyor. Özellikle orta eyaletler da cahil ve bağnaz yerlerdir. Sahillere yaklaşıldıkça bilgi ve kültür düzeyi artmaktadır. İşte oy verenlerin kızmayacağı düşünülen kıyı kesimlerde motosiklet kuralları daha sıkı olmaktadır:

Diğer siyah ve sarı renkler yaşla ilgili kuralların olduğunu belirtiyor. Daha detaylı bilgi için (çevirmeye gerek, zaten anlaşılıyor):
http://www.calsci.com/motorcycleinfo/PrintLaws.html
ve
http://www.iihs.org/laws/HelmetUseCurrent.aspx

demekki adamlarda kaza riski düşük ve g.... güveniyolar:cyclopsan

Amerika'daki trafik kurallari pek filmlerde gozuktugu gibi degil. eger eyalet yasasinda kask zorunluysa ve takmayanlar yakalanirsa, aninda guzel bir cezayi yer, bi daha da tekrar etmez. (birkac defa DUR yazisinda tam anlamiylsa durmak yerine 10 km/h hizla gittigim icin 500 papele yakin ceza odedim ordayken :pr:) :)

elbette heryerde kaskkafali var orasi ayri, Bush'u sectiren %55lik redneck kitleden baska ne beklenir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar