sticker iz çıkarma YARDIM ACİLL

s.a arkadaşlar mondial 100 ümdeki stickerları söktm ama iz kaldı bazı kişiler gaz yağıyla geçer dedi ama geçmedi acaba pasta(cila) sürsem geçermi YARDIM EDİN LÜTFEN TEŞEKKÜRLERR...

stickerları nası çıkardın? bide gaz yağının işe yaraması gerek forumda maxima var onda işe yaradı bizim arkadaşta yaptı ondada işe yaradı.. gaz yağını bi beze dök bastıra bastıra sil..

aseton çıkarır, fakat önce deneyip, boyaya zarar vermediğini görmek lazım. göze çarpmayacak bir noktada denedikten sonra kullanabilirsin.

stickerları nası çıkardın? bide gaz yağının işe yaraması gerek forumda maxima var onda işe yaradı bizim arkadaşta yaptı ondada işe yaradı.. gaz yağını bi beze dök bastıra bastıra sil..

sticker ları sıcak su dökerek çıkardım.Dediğin gibi gaz yağını beze döktüm bastıra bastıra sildim ama çıkmadı.Acaba pasta(cila) çıkarırmı yapsak.

Pasta cilanin icinde solvent turu bir ucucu malzeme var. Biraz yardimci olabilir. Gaz yagi ile yumusatabilirsin. Ama cikarmak icin polish makinasina ihtiyacin var. El gucun ile etkili olamazsin

Sicak su ile yumusatmani tavsiye ederim. Hatta yikaciya git, gaz yagi yada dizel yakiti bolca sur ve gunes gormeyen bir yerde 20 dk bekle sonra yikamacinin basincili suyunu nerde ise motoruna degecek kadar yakin tut.

Etraf biraz su olabilir, ama ben koca bir arabadaki giydirme reklami boyle sokturmustum ve iz dahi kalmadi.

Pasta cilanin icinde solvent turu bir ucucu malzeme var. Biraz yardimci olabilir. Gaz yagi ile yumusatabilirsin. Ama cikarmak icin polish makinasina ihtiyacin var. El gucun ile etkili olamazsin

Sicak su ile yumusatmani tavsiye ederim. Hatta yikaciya git, gaz yagi yada dizel yakiti bolca sur ve gunes gormeyen bir yerde 20 dk bekle sonra yikamacinin basincili suyunu nerde ise motoruna degecek kadar yakin tut.

Etraf biraz su olabilir, ama ben koca bir arabadaki giydirme reklami boyle sokturmustum ve iz dahi kalmadi.

polısh makinası var onunla denicem inş. çıkar

zeytin yağını bir pamuğa dök ve onla ovala.. aseton gaz benzin vs. cilaya zarar verir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar