Star 103 iLe kücük ve güzel bi gezi

Bisan Spxl mi yani açılımı neyse rengi var mı o gösterdiğimin.Oradan almak motoru ikiye katlar sağol ben oldcity'den alacağım.

evet ama o renkte varmı yokmu bilmiom kırzmızısı kesin var ama istersen sana o rengide getirtir sen bilirsin kargo ile getirtirsin en fazla ne kadar alırki kargo bilmiom sen bilirsin usta

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ikinci eli satan 1650'yi atmış kafadan olmalı bir araştırayım bakalım. Ama kargo değil önce ben gelirim oraya motoru görmeye, katlarız olayı. Oradan zor iş sağol gene de buyur ettin, hoşçakal.

Bu ikinci eli satan 1650'yi atmış kafadan olmalı bir araştırayım bakalım. Ama kargo değil önce ben gelirim oraya motoru görmeye, katlarız olayı. Oradan zor iş sağol gene de buyur ettin, hoşçakal.

ö.deil usta bi araştır sen burda fiyatlar böyle istediğin zman gelip alabilirsin

burda 5 vitesli çinli motorlarda var 1600 tL ye seçim senin

Bu mopedler dayanıklıdır kolay kolay bozulmaz yalnız iki kişi her yere gidemezsin bayır yukarı zorlanırsın.:pale: Bende de Peugeot 105 Cobra vardı 30000 km.de sattım sonra elden ele dolaştı şimdi son sahibinde hala yürür vaziyette sesi de mükemmel. :cat: Paylaşım için teşekkürler.

Gençler iyibir gezi yapmışsınız inşallah dahabüyük motorlara binersiniz:wiinkk:demeden geçemiyecem önce kendinizi düşünüp kask alın kaskınız yoksa göndereyim:wiinkk:

Gençler iyibir gezi yapmışsınız inşallah dahabüyük motorlara binersiniz:wiinkk:demeden geçemiyecem önce kendinizi düşünüp kask alın kaskınız yoksa göndereyim:wiinkk:

:) valla abim kaskımız yok oğrenciyim babam motor falan almıodu bana calısarak bu motoru aldım kaska falan gücüm yetmedi yaz tatiline calısıp hem motoru deisecem hemde korumalarımı alıcam saolun yorumlar icin

Hemşo cum iyi turlamışsınız ayagınıza motorunuza sağlık :)
İnşallah en yakın zamandan istediğin motoru alır ve korumalarını tamamlarsın.:rendeer:

Açık sözlülügün ise hoşuma gitti.
Gecenlerde bir arkadaş bir gezi yayınlamıştı ve resimlerde hiç kask görünmüyordu ( Kesin yoktu belliydi ) 'kask vardı abi arkadaşlarımdada vardı' diye yalan söyledi.Yalan konuşmak ve yazmak saygısızlıktır.
Seni tebrik ediyorum Yüregine Sağlık.

Hemşo cum iyi turlamışsınız ayagınıza motorunuza sağlık :)
İnşallah en yakın zamandan istediğin motoru alır ve korumalarını tamamlarsın.:rendeer:

Açık sözlülügün ise hoşuma gitti.
Gecenlerde bir arkadaş bir gezi yayınlamıştı ve resimlerde hiç kask görünmüyordu ( Kesin yoktu belliydi ) 'kask vardı abi arkadaşlarımdada vardı' diye yalan söyledi.Yalan konuşmak ve yazmak saygısızlıktır.
Seni tebrik ediyorum Yüregine Sağlık.

sağol hemsom abim :) tsk ederm hem yalan söylemeye gerek yokki hersey ortada zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar