Star 103 iLe kücük ve güzel bi gezi

arkadaslar bu gün motorumla arkadasımı aldım biraz gezelim dedim ama kısa kücük bi gezi oldu buyrun resimLer

ilk önce yönümüzü kızıltepe ye dogruttuk ve gittik :)

bi 10 km gittikten sonra bi köye vardık :) biraz oturduk resimdeki artçım :) arkadasım

daha sonra geri döndük :) işte geldiğimiz yol arkadaki tepelerde bizim ilçenin tepeleri :) biri çalı kepez biri çamsız kepez :)

ve bu sefer viranşehire doğru yöneLdik :)

burdaki benim :)

viranşehire doğru yola koyulduk ve 17 km gittikten sonra kücük bi tepenin üstüne cıktık oturduk

ve oturuyoruz derken baska bi motorcu arkadas daha geldi onunda motoru bizimle aynı :)

resim sohbet falan derken peder aradı :) eve gel dedi bu sefer yola koyulduk eve doğru ve ceyLanpınar (kaldığım yer Ş.urfa iLçesi ) a yetiştim ve peder efendi bna iş cıkardı gezim böylece bitti :D 4 saat sürdü sadece

zamaninda o pejonun aynisindan kullanmistim , ne yollar gittim o motorla. hatiralarim depresti birden :)
paylasim icin sagol dostum ...

Güzel gezi peki o artçı o motorun neresine oturdu anlamadım o motorlar 2 kişilikmi?:silent:

resimlerin hiç birinde kask göremedim kaskınız vardı di mi arkadaşlar?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faturası kesilmişse temiz kağıtı fln varsa al dicem ama :S 900 tL cok yavv burda en temizini 700e alırsın o cok pahalı ::S

Kardeşim bundan temizi mi var:queen: 2yüzküsür km'si sıfırı 1650 sen 800-900 e pahalı diyosun :queen:, al desen alacaktım gene kurt düşürdün içime.:)

kask ?... anladığım kadarıyla gelişi güzel gezi olmuş ama güzel olmuş tebrikler

Kardeşim bundan temizi mi var:queen: 2yüzküsür km'si sıfırı 1650 sen 800-900 e pahalı diyosun :queen:, al desen alacaktım gene kurt düşürdün içime.:)

istiosan sana ondan daha güzelini bulayım burda hemde daha ucuz ve sıfırını istiosan gel sana burda peşin paraya 1.000 tL ye sıfır alalım 2009 modeL ;)

bu arada bazı arkadaslar kask demiş walla kaskım fln yok :S maddi sıkıntıdan dolayı alamıorm
inş okullar kapandıgında yaz tatilinde calıscam hem motoru deiscem hemde korumları alcam saoLun

güzel gezi olmuş kardeş paylaşım için saol

şu motorun ağzı dili olsada konuşsa :)

güzel motormus usta inş kazasız belasız gezersin snde

Son düzenleme:
istiosan sana ondan daha güzelini bulayım burda hemde daha ucuz ve sıfırını istiosan gel sana burda peşin paraya 1.000 tL ye sıfır alalım 2009 modeL ;)

Ceylanpınarlı Nasıl 1000 ytl olur ,orada fiyatlar farklı mı? Zararına mı satıyolar mopeti?

Ceylanpınarlı Nasıl 1000 ytl olur ,orada fiyatlar farklı mı? Zararına mı satıyolar mopeti?

hayır peşin fiyatına böyle niye 1000 ytl cok bence 49 cc motora :) istiosan alalım sna 0 km :)

Bisan Spxl mi yani açılımı neyse rengi var mı o gösterdiğimin.Oradan almak motoru ikiye katlar sağol ben oldcity'den alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar